Анализ на цветовете

Анализ на Цветовете

Кои цветове те карат да сияеш? Кои цветове са най-подходящите за теб и кои да избягваш?

Отговорите на тези въпроси могат да бъдат дадени веднага с Анализа на Цветовете. Най-подходящите за теб цветове ще накарат кожата ти да изглежда гладка, млада и здрава, очите ти ще засияят, а косата ти ще изглежда много по-бляскава и буйна.

Когато разбереш точно кои цветове да включиш в гардероба си, кои са най-добрите ти тъмни, светли неутрални и акцентни цветове, то гардеорбът ти ще се изпълни само с дрехи, които носиш с удоволствие и завиден стил.

Анализът на Цветовете е и първата стъпка към един по-осъзнат и ефективен шопинг.

Начин на провеждане

Разликата на тази консултация с всички останли анализи на цветовете, които се предлагат, е, че аз няма да ти налагам своето мнение и виждане. Най-важното е да открием с кои цветове ТИ ще се чувстваш най-красива и щастлива. Дори да не са в една определена палитра, аз ще ти помогна да разбереш как да използваш тези цветове за създаване на най-подходщите за теб съчетания

Консултацията отнема до 2 часа, по време на които ще обсъдим кои точно цветове са най-подходящи за теб, как да създаваш цветни съчетания така, че да вкараш цвят в облеклото си, но по най-разкрасяващия те начин, кои цветове да избягваш, но все пак да можеш да правиш успешни съчетания и с тях. Инвестицията в Анализа на Цветовете ти е 240лв за лична и 200лв за онлайн консултация.

Ще получиш конкретни професионални насоки за това как да правиш подходящи за визията ти съчетания между различни цветове, как да избираш правилните цветове в по време на шопинг, което ще ти помогне да спестиш маса пари от закупуването на неправилните дрехи – онези, които просто си висят в гардеоба.

След консултацията получаваш файл с подробна информация за спецификите на твоето оцветяване и най-подходящите за теб цветове, кои са най-добрите ти тъмни, светли неутрални и акцентни цветове, както и кои цветове да избягваш.

За да запишеш своя час за тази консултация, използвай формата долу. 

    Ако не си сигурна дали Анализът на Цветовете е за теб, можеш да се свържеш с мен за опознавателен разговор, по време на който ще можеш да ми зададеш всичките си въпроси. 

    За записване на час за опознавателен разговор, използвай формата тук.

    Искаш ли да проведем Анализ на Цветовете в комбинация с други консултации, за да получиш още по-подробна и полезна информация?