Анализ на цветовете

Анализ на Цветовете

Кои цветове те карат да сияеш? Кои цветове са най-подходящите за теб и кои да избягваш?

Отговорите на тези въпроси могат да бъдат дадени веднага с Анализа на Цветовете. Най-подходящите за теб цветове ще накарат кожата ти да изглежда гладка, млада и здрава, очите ти ще засияят, а косата ти ще изглежда много по-бляскава и буйна.

Когато разбереш точно кои цветове да включиш в гардероба си, кои са най-добрите ти тъмни, светли неутрални и акцентни цветове, то гардеорбът ти ще се изпълни само с дрехи, които носиш с удоволствие и завиден стил.

Анализът на Цветовете е и първата стъпка към един по-осъзнат и ефективен шопинг.

Начин на провеждане

Разликата на тази консултация с всички останали анализи на цветовете, е, че моят основен фокус е върху най-подходящите цветови съчетания, който да правиш със своето облекло. Разбира се, че ще ти кажа какъв е твоят Сезон и/или Тонална дирекция, но палитрата, която ще получиш ще бъде индивидуално изготвена точно за теб.

Консултацията отнема до 2 часа, по време на които ще обсъдим кои точно цветове са най-подходящи за теб, как да създаваш цветни съчетания така, че да вкараш цвят в облеклото си по най-разкрасяващия те начин. Ще разбереш кои цветове да избягваш и как да ги  разпознаваш.

Инвестицията в Анализа на Цветовете ти е 200лв, като консултацията се провежда онлайн.

Ще получиш конкретни професионални насоки за това как да правиш подходящи за визията ти съчетания между различни цветове, как да избираш правилните цветове в по време на шопинг, което ще ти помогне да спестиш маса пари от закупуването на неправилните дрехи – онези, които просто си висят в гардероба.

След консултацията получаваш файл с подробна информация за спецификите на твоето оцветяване и най-подходящите за теб цветове, както и всички цветови съчетания, които можеш да приложиш в облеклото си веднага.

За да запишеш своя час за тази консултация, използвай формата долу. 

    Ако не си сигурна дали Анализът на Цветовете е за теб, можеш да се свържеш с мен за опознавателен разговор, по време на който ще можеш да ми зададеш всичките си въпроси. 

    За записване на час за опознавателен разговор, използвай формата тук.