fbpx

Анализ на цветовете

Кои цветове наистина те карат да сияеш?

Носи само цветовете, които те правят красива.

Спри да правиш компромиси с облеклото си и започни да изглеждаш перфектно винаги.

Поръчай най-точния Анализ на Цветовете си сега!

Какво представлява Анализът на Цветовете?

С помощта на драперии (парчета плат) в различни цветове, които се постaвят под врата, се наблюдава как реагира оцветяването на кожата, косата и очите ти.

Твоите най-подходящи цветове ще накарат кожата ти да сияе, очите ти да изпъкнат, а косата ти да изглежда здрава и красива.

Неподходящите цветове ще те накарат да изглеждаш уморена, ще подчертаят всички неравности, линии, сенки.

Използвам много прецизен метод, който определя безспорно най-добрите цветове за теб. Ще мога да ти кажа освен кой Сезон си, но и дали можеш да ползваш цветове от други Сезони и как да правиш това.

Какво ще разбереш от своя Анализ на Цветовете?

неутрални цветове

Кои са твоите най-добри Неутрални цветове

Които да използваш за базовите си дрехи

Те са основата на твоя гардероб и без тях съчетанията може да са ти много трудни и дори невъзможни. Ще разгледаме кои са най-добрите светли и кои са най-добрите тъмни неутрални цветове за твоята визия.

акцентни цветове

Кои са твоите най-добри Акцентни цветове

С които да вкараш повече цвят в облеклото

Акцентните цветове са онези, които вкарват разнообразие в гардероба и които се превръщат в твоите любими. Те надграждат неутралните и ти дават нужното количество цвят в облеклото.  

цветни съчетания

Как да правиш съчетания между тези цветове

И кои цветни съчетания са най-подходящите за теб

Определянето на точните за теб цветове ще направи съчетаваето им много бързо и лесно. Ще можеш да се обличаш дори полу-заспала и да си сигурна, че изглеждаш перфектно.

Създай своя функционален гардероб

Какво ще рече функционален ли? Представи си, че отваряш гардероба си след само няколко часа сън, а трябва да излезеш веднага от вкъщи. Грабваш на сляпо няколко дрехи, обличаш се и излизаш. През деня, освен че успяваш да постигнеш целите си, всеки срещнат те поздравява за страхотния избор на облекло. Това е да имаш функционален гардероб.

Край на безсмисления шопинг

Когато разбереш кои цветове те карат да изглеждаш прекрасно и кои просто не ти вършат никаква работа, пазаруването на нови дрехи и аксесоари ще бъде много по-успешно. Ще започенш да виждаш само най-подходящите цветове в магазините и ще знаеш дали дадена дреха ще е от полза за гардероба ти. Представи си колко пари ще спестиш от неподходящите покупки!

Какво още ще научиш?

Какви бижута да носиш

Как да носиш цветовете, които не ти отиват

Колко цвята наведнъж можеш да носиш

Ти заслужаваш да имаш гардероб пълен само с дрехи, които носиш непрекъснато, съчетаваш лесно и бързо и те карат да се чувстваш красива, уверена и завидно елегантна.

Поръчай своя Анализ на Цветовете и се приготви да не можеш да се нарадваш на отражението си в огледалото, защото изглеждаш просто перфектно!

Цената на Анализа на Цветовете е 180лв и консултацията отнема 2-3 часа.

Защо ти е нужен Анализ на Цветовете?

Когато видиш каква огромна разлика има между начина, по който изглеждаш с правилните цветове и начина, по който неправилните отнемат от красотата ти, ще разбереш колко е важно да можеш да избираш цветовете на дрехите си.

Правилните цветове винаги ще те представят в най-добрата ти форма. С тях изглеждаш здрава, способна и силна. Това се отразява в очите на околните, а теб изпълва с увереност. 

Когато носиш тези цветове, ти сама започваш да виждаш колко красива си. Очите ти изпъкват, кожата ти започва да сияе, несъвършенствата се тушират, а косата ти изглежда много по-здрава и обемна – цялата ти визия крещи от щастие!

Нека всички ти казват "Изглеждаш страхотно! Какво си направила?"