Анализ на Фигурата и Визията

Анализ на Фигурата и Визията

Когато облеклото ти е идеално подбрано спрямо спецификите на твоята фигура и визия, то твоята личност изпъква. 

Комплиментите, които получаваш вече не са от рода на “Каква красива рокля!”, а “Изглеждаш страхотно днес!”. Усещаш ли разликата?

Анализът на Фигурата и Визията ти ще ти помогне да постигнеш точно това. Ти ще знаеш точно кои дрехи карат фигурата ти да изглежда женствено, елегантно и красиво. 

Твоето облекло ще се превърне в безценен помощник за реализирането на всикчите ти цели, защото ще насочва вниманието към личността ти и нейните силни качества.

Начин на провеждане

Консултацията отнема до 2 часа, по време на които ще обсъдим кои кройки са подходящи за теб, как да създаваш съчетания, които пасват идеално на твоята фигура, прикривайки и подчертавайки точните места, как да съобразяваш елементите в облеклото си с конструкцията на тялото си. Инвестицията в Анализа на Фигурата и Визията ти е 240лв за лична и 200лв за онлайн консултация.

Ще получиш конкретни професионални насоки как да подбираш облеклото си, върху кои детайли и елементи да се фокусираш, как да разпознаваш правилните за твоята фигура и визия дрехи, което ще ти помогне да спестиш маса пари от закупуването на неправилните дрехи – онези, които просто си висят в гардеоба.

След консултацията получаваш файл с подробна информация за спецификите на твота фигура и визия, към който можеш да се обръщаш винаги, когато се чудиш дали даден артикул е подходящ за теб.

За да запишеш своя час за тази консултация, използвай формата долу. 

Ако не си сигурна дали Анализът на Фигурата и Визията е за теб, можеш да се свържеш с мен за опознавателен разговор, по време на който ще можеш да ми зададеш всичките си въпроси. 

За записване на час за опознавателен разговор, използвай формата тук.

Искаш ли да проведем Анализ на Фигурата и Визията в комбинация с други консултации, за да получиш още по-подробна и полезна информация?