Skip to content

Денят на Жената – стилни съвети от една силна Жена

Честит 8-ми март, мили дами! Няма да ви засипвам с пожелания, а със съвети (изненада голяма!). Но съветите няма да са само от мен.

 

Когато започнах да пиша съветите, с мен се свърза моя колежка от университета, която изрази възхищението и подкрепата си от идеята ми. Тя ме засипа със своите идеи за съвети и аз реших, че ще й дам гласност в даден момент. Да вземе да си излее насоките, защото те са наистина много правилни.

Виделина е еталон за женственост! Откакто я познавам, тя е пример за подражание и с ръка на сърцето мога да кажа, че е олицетворение на идеала за ЖЕНА. Дори нейните „недостатъци“ пак са супер женствени. То излиза вече като някаква реклама, но сега ще ти обясня какво точно имам предвид.

Какво си представяш, когато си помислиш за идеалната Жена? Тя сигурно е красива, уверена, силна. Не говорим за външния вид само. Една Жена трябва да излъчва женственост с цялата си същност. Ето такава е Виделина!

Още в университета забелязах колко е амбициозна и уверена. Явяваше се смело на изпитите и ги взимаше винаги с успех. Умееше да се адаптира към различни ситуации и да ги обръща в своя полза. Точно като водата – тази толкова Женска стихия.

Но не си мисли, че е губила самоличността си, напротив. Точно личността й е най-силният й коз. Цялата й осанка излъчва сила, увереност и твърдост, но всичко това е облечено в подходящото облекло, което залага на подчертаването на прекрасните й форми, а не на прикриването. Да, точно с тази нейна откритост печели всяка битка.

Кажи и ти сега честно – кого би предпочела – този, който явно се е постарал да прикрие всичките си недостатъци или този, който подчертава силните си страни? Това е разликата между това да избиваш комплекси и да бъдеш себе си, помисли си върху това.

 

Виделина, давай стреляй! Какво е първото нещо, което искаш да посъветваш читателките ми за 8-ми март?

Честит празник, дами! Пожелавам Ви да бъдете Жени, от върха на миглите си, чак до петите! Също и здраве и много усмивки! И на теб Сузана, успех в начинанието и прави красота с цялата си всеотдайна душа!

Първото нещо е всяка дама да се съобразява със своята идентичност. Първата грешка, която допуска, е да заимства от модата, от приятелката и т.н., забравяйки за собственото си отражение в огледалото.

 

Определено много Жени решават да следват сляпо тенденциите или нечие влияние, защото смятат, че така ще изглеждат по-стилни. Истината е, че често точно това е основната им грешка. Как тогава една Жена може да развива своя личен стил?

Как да бъдещ стилна - съвети за стилСтилът е като дишането – дори да си поставена в неблагоприятни условия (лошо ти е, болна си, уморена си), той е винаги там и го показваш. Дори и болна да лежиш – пижамата ти ще е стилно подбрана.

Стилът не се изгражда от днес за утре. Върху него се работи и той изисква постоянно внимание и тренировки. Много е важно, особено за майките на момичета, от ранна възраст да възпитат децата си как да се обличат, как да подбират дрехите си. Това ще улесни комуникацията им в последствие.

 

Какво прави Жените толкова неуверени в стила си?

Сякаш на Жените им липсва смелост. Внасяй нови цветове в гардероба си, имай уверена стойка, приветлива усмивка, правилни аксесоари и подходящо бельо. Брандът няма значение.

Трябва да запомниш, че няма по-Женска дреха от роклята и не забравяй, че стилът е задължителен дори и в гумени ботуши!

Роклята – вълшебница или вещица е за теб, чети в съветите тук.

 

Виделина, какво според теб прави една Жена стилна?

Важен е духът, емоцията, настроението и харизмата, които НЕ държат за ръка стандартните мерки 90-60-90 и нямат възраст, но имат най-мощното въздействие. Ти може да си 90кг и 1.60см и пак да изглеждаш страхотно с подчертан стил.

Никога не изневерявай на стила си! Подбирай всичко около него, но се опитай и да рискуваш. Да добавиш например тигров десен в облеклото си не е опасно, ако съответства на стила ти.

Още за животинските принтове и защо да ги включиш в гардеорба си, чети тук.

 

На какво трябва да се набляга в облеклото? Кои са тези елементи, които правят дадено облекло стилно?

Как да бъдем стилниЕдна жена, когато е стилна, тя подбира всеки елемент от облеклото си. Дори и бельото й е съчетано. То трябва да се комфортно, да не се впива в кожата и да се очертава под облеклото.

Друг много важен елемент са аксесоарите, с които лесно може да се прекали. Не носи едни и същи обеци с всичко. Разнообразявай аксесоарите си, но откриеш ли кой стил ти е най-комфортен и приятен, използвай него.

Аз си купувам един модел обувки и чанта в различни цветове. Толкова е лесно да ги съчетавам, защото съм открила, че ми подхождат стилово. Жените много подценяват обувките в телесен цвят. Те могат да дадат мигновено още поне 5см на височината!

Още от древността хората са се кичили с различни накити и аксесоари. Това да си сложиш аксесоар е като ритуал. Винаги се оглеждай в огледалото, за да си дадеш оценка и да видиш дали не си прекалила с аксесоарите.

Тук съм ти дала няколко скъпоценни съвета за пазаруване на обувки.

А тук са съветите за намиране на подходяща чанта.

 

Какво е отношението ти към макиажа?

Виделина и аксеосаритеНе се е родила тази жена, която да е по-красива без грим! Кожата трябва да е поддържана. Грижите за лицето и тялото са в основата на добрия стил. Всичко във външния вид изисква грижи.

Радвам се, че срещам все повече жени, които грамотно подхождат към външния си вид. Нека всички се стремим към своето съвършенство!

 

А как може една Жена да направи трайно впечатление?

Стилният нюх и шик се оценяват високо навсякъде. Това е онова усещане за съвършенство, което не знаеш от къде идва и как е постигнато, но виждаш, че е там.

И, разбира се – ПАРФЮМЪТ (въздишка)! Той остава като щампа, като карфица се забожда в мозъка и дори вече да те няма, той е оставил спомена за теб. Парфюмът гъделичка сетивата.

Сега се вдъхнови да смениш парфюма си? Прочети тук как да избереш своя аромат.

 

Как да бъдем стилни навсякъде
Виделина покорила о-в Ливингстън, Антарктида

Нормално е Жените да искаме да бъдем харесвани от мъжете. Там е работата, че май нещо ни убягва какво точно харесват те.

Мъжете харесват уверени, настоятелни жени с чар и силно присъствие. Мъжете обичат уют и да им е красиво пред очите!

Какво съветват мъжете – прочети тук част от съветите на мъжете.

 

Благодаря ти, Виделина за съветите!

На теб, мила стилна читателко, искам да пожелая да откриеш и развиеш своята Виделина (светлина) вътре в себе си и да я изразяваш навън! Защото във всяка от нас има по една Виделина, която чака да бъде освободена и да те направи по-силна, уверена и стилна.

Честит празник, мила читателко, и бъди винаги най-стилната версия на себе си!

 

Сподели:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Tекстът в тази публикация е обект на авторски права и всяко разпространение не може да се извършва без съгласието на автора му.

Анализ-на-цветовете-teaser
Услуги
Анализ на цветовете
Анализ-на-личния-стил-(1)-teaser
Услуги
Анализ на стила
Анализ-на-фигура-и-визия-header1-mobile
Услуги
Анализ на фигурата и визията
Ревизия-на-гардероба-(teaser)
Услуги
Ревизия на гардероба
Шопинг-асистент-teaser
Услуги
Шопинг асистент
Най-добрата-версия---teaser
Услуги
Най-добрата версия

Най-нови съвети

Свържи се с мен

0
Ще се радвам да чуя мнението ти. Коментирай по-долу.x
()
x

Свържи се с мен