Добре дошла! ~ Advanced Style Advice

Добре дошла!

Добре дошла в Advanced Style Advice

Здравей, мила стилна читателко, и добре дошла в Advanced Style Advice!

Тук ще намериш съветите, от които се нуждаеш, за да определиш, изчистиш и развиеш стила си. Включила съм всякакви категории, които ще ти помогнат в това начинание.

Ако се чудиш от къде да започнеш, ти предлагам следната последователност:

 

Категория ГардеробГардероб.

Включва съвети за подредба, разчистване и определяне на различни характеристики от наличните в тази така важна мебел в стилния ти живот. В Гардероба ще разбереш какво да задържиш, какво да разкараш и какво да добавиш, за да си мега стилната. Разположи се удобно с чаша вино и шоколад и влизай в Гардероба.

Н.Б. Почни от най-старите съвети! 😉 Влез в категорията.

 

 

Шопинг катгория Шопинг.

След като си разбрала с какво разполагаш в гардеоба си, е време да се отправиш към магазините. Как ефективно, целенасочено, бюджето-щадящо и успешно да пазаруваш. А това е основополагащо знание за подобряване на стила ти. Разбирайки от какво се нуждаеш и как да го намериш, ще ти помогне да подобриш стила си и да спестиш маса пари.

Влез в категорията.

 

 

Категория Твоето ТялоТвоето Тяло.

В тази категория са включени начини за измерване и определяне на твоята фигура. Когато си наясно с какво разполагаш като силует, пропорции, вариации, ще можеш лесно да се ориентираш какви дрехи са най-подходящи за теб, какви кройки да избираш, къде да свършват блузите, полите и панталоните ти. Пазаруването ще ти е къде-къде по-лесно и бързо.

Влез в категорията.

 

 

Уроци по стил категорияУроци по стил.

Уроците по стил са съвети изпълнени с термини, обяснения, разяснения, примери, насоки – както си му е реда в една академия по стил. Всичко в Уроци по стил ще ти помогне да разбереш из основи как да боравиш с цветовете, линиите и шарките (принтовете) в облеклото си. Това са дребнички детайли, с който с удоволствие ще те запозная, защото точно те могат тотално да объркат стила ти.

Влез в категорията.

 

 

Категория Цветови анализЦветови Анализ

Кои са най-подходящите за теб цветове? Кои цветове те карат да сияеш и да изглеждаш здрава и красива? Всичко това можеш да разбереш от Цветовия анализ. В категорията ще намериш съвети за това как да си направиш сама Цветови Анализ и как да използваш тази информация в облеклото и грима.

Влез в категорията.

 

 

Стил и Облекло.Категория дрехи и аксесоари

Тук ще намериш насоки за избор на определени дрехи, аксесоари, обувки. В тази категория вклчючвам и съвети дадени от мъжете за дамското облекло и външен вид.

Влез в категорията.

 

 

 

Категория КрасотаКрасота.

Както се досещаш, тук ще си говорим за твоя външен вид, изключая облеклото. Ще намериш съвети за грим, прическа, лична хигиена, здраве.

Влез в категорията.

 

 

 

ТенденцииТенденции.

Тук ще намериш най-новите тенденции в облеклото, аксесоарите, грима, прическите и прочее. Ще разбереш как да ги използваш подходящо за твоята фигура, визия и стил и дали въобще ти вършат някаква работа.

Влез в категорията.

 

 

 

Категория Искам СъветИскам съвет.

Тази категория е разелена на 2 части. Първата е форма, в която можеш да зададеш директно своя стилен въпрос към мен и аз ще те посъветвам почти веднага как да го решиш.

Втората част е за съвети, които вече съм дала на някои от читателите. В нея ще намериш съвети от всички категории.

Поискай съвет.    Прочети дадени съвети.

 

Интервюта.Интервюта и представяния категория

Представям ти различни стилни хора и брандове, които ще ти разкажат повече за дейността си и с какво биха могли да ти бъдат полезни в работата по твоя стил. На края на всяко интервю има лични съвети от интервюираните.

Влез в категорията.