Добре дошла!

Здравей, мила стилна читателко, и добре дошла в Advanced Style Advice!

Тук ще намериш съветите, от които се нуждаеш, за да определиш, изчистиш и развиеш стила си. Включила съм всякакви категории, които ще ти помогнат в това начинание.

Ако се чудиш от къде да започнеш, ти предлагам следната последователност:

Категория Гардероб

Гардероб

Включва съвети за подредба, разчистване и определяне на различни характеристики от наличните в тази така важна мебел в стилния ти живот. В Гардероба ще разбереш какво да задържиш, какво да разкараш и какво да добавиш, за да си мега стилната. Разположи се удобно с чаша вино и шоколад и влизай в Гардероба.

Н.Б. Почни от най-старите съвети! 😉 

Шопинг катгория

Шопинг

След като си разбрала с какво разполагаш в гардеоба си, е време да се отправиш към магазините. Как ефективно, целенасочено, бюджето-щадящо и успешно да пазаруваш. А това е основополагащо знание за подобряване на стила ти. Разбирайки от какво се нуждаеш и как да го намериш, ще ти помогне да подобриш стила си и да спестиш маса пари.

Категория Твоето Тяло

Твоето Тяло

В тази категория са включени начини за измерване и определяне на твоята фигура. Когато си наясно с какво разполагаш като силует, пропорции, вариации, ще можеш лесно да се ориентираш какви дрехи са най-подходящи за теб, какви кройки да избираш, къде да свършват блузите, полите и панталоните ти. Пазаруването ще ти е къде-къде по-лесно и бързо.

Уроци по стил категория

Уроци по Стил

Уроците по стил са съвети изпълнени с термини, обяснения, разяснения, примери, насоки – както си му е реда в една академия по стил. Всичко в Уроци по стил ще ти помогне да разбереш из основи как да боравиш с цветовете, линиите и шарките (принтовете) в облеклото си. Това са дребнички детайли, с който с удоволствие ще те запозная, защото точно те могат тотално да объркат стила ти.

категория Цветови анализ

Цветови Анализ

Кои са най-подходящите за теб цветове? Кои цветове те карат да сияеш и да изглеждаш здрава и красива? Всичко това можеш да разбереш от Цветовия анализ. В категорията ще намериш съвети за това как да си направиш сама Цветови Анализ и как да използваш тази информация в облеклото и грима.

Категория дрехи и аксесоари

Дрехи и Аксесоари

Тук ще намериш насоки за избор на дрехи и аксесоари. Ще научиш как да определяш най-подходящите дължини, модели, кройки и стилове, които да пасват идеално на твоето тяло и стил. В категорията има и съвети за отделните детайли в дрехите и аксесоарите.

Категория Тенденции

Тенденции

Тук ще намериш най-новите тенденции в облеклото, аксесоарите, грима, прическите и прочее. Ще разбереш как да ги използваш подходящо за твоята фигура, визия и стил и ще разбереш дали въобще ти вършат някаква работа. 

Категория Красота

Красота

Както се досещаш, тук ще си говорим за твоя външен вид, изключая облеклото. Ще намериш съвети за грим, прическа, лична хигиена, здраве.

Интервюта и представяния категория

Интервюта

Представям ти различни стилни хора и брандове, които ще ти разкажат повече за дейността си и с какво биха могли да ти бъдат полезни в работата по твоя стил. На края на всяко интервю има лични съвети от интервюираните.