Skip to content

Какво съветват мъжете: „Не носи шарени дебели чорапи!“

Съчетавай не само дрехите, а и това, което носиш под тях, в цялостната си визия!

Когато разказах на един приятел за идеята ми за блога, той ме посъветва да напиша и за това, колко е важно чорапите също да съответстват на облеклото.

Какво съветват мъжете за клиновете?

Думите му бяха нещо такова: „ Не може ти да си се наконтила с роклята, прическата, грима, а, като си свалиш ботушите, да си с шарени вълнени чорапи на цветенца“.

Разбирам жените, които правят това. И аз съм от тях. Когато температурите навън са минусови, вълнените чорапи са скритото оръжие и гарантират комфорт и добро настроение (не е възможно, докато се тресеш от студ цялата, усмивката ти да е искрена). Но съм длъжна да уважа мнението на този мъж, защото то има своя резон.

Мъжете харесват нагласените жени, колкото и да го отричат.

Какво ти пречи да изглеждаш добре?

Живеете вие заедно вече колко там време и облеклото, в което прекарвате времето си, отдава предимство на комфорта, т.е. домашните дрехи. Какво по-хубаво от това, да се прибереш вкъщи, да си сложиш широките дрехи и да се разплуеш като превтасало тесто на дивана?

Когато се облечеш за излизане и се наконтиш едно хубаво, обачеее, мъжът ти те поглежда вече по друг начин. Вече си супер яката мацка, с която ще излиза, с която ще се фука пред другите мъже (може да не го показва, но това му е дълбоооко заложено генетично), а не онова увито в 3 одеала безформено топче.

Появявайки се с чифт шушони, които не само не се връзват с останалата част от визията ти, но и закриват прекрасните ти глезени и стъпала, директно връщаш мъжа до онова там топчето на дивана.

Еми, кво да правя като ми е студено?“ – питаш ти сега раздразнена, че пак не те разбира.

Моят съвет е да си носиш шушоните под ботушите, пък!

Но може да си вземеш едни „официални“ (абсурдно е, да, ама чети нантатък!). Имам предвид да са черни или тъмни, едноцветни.

Ако си от тези жени, които сега веднага ще скочат да обясняват как на мъжете не му пука бла-бла-бла… Стига глупости! Пука му и още как. Питай го, ама го питай директно в ситуацията.

Облечи се готино и си надени на баба ти шушоните и го питай какво мисли. Почне ли да провлачва сричките, да върти очи, да се съгласява, без дори да е погледнал (или просто да не смее, щото гледката ще го преследва цяла нощ, че и на следващата), значи ясноооо.

Марш към магазина за „официални“ дебели чорапи за студените парти вечери!

Мога да ти споделя, че съм носила съм дебели чорапи над коляното с къса официална рокля, за да се предпазя от новогодишния студ. После съм си ги събувала и прибирала в джоба на якето, оставяйки го на гардероба в клуба.

Ако заради чорапите ти се е отворил път към магазините, чети тук как да се подготвиш за шопинг.

А кой е твоят аромат и как да го избереш, чети тук.

Ако смяташ, че тези съвети са полезни и повече хора трябва да научат за тях, сподели ги с приятелите си чрез бутоните долу.

 

Ако тези съвети са ти харесали, не се колебай да ги споделиш с приятелите си чрез бутоните долу.

Сподели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tекстът в тази публикация е обект на авторски права и всяко разпространение не може да се извършва без съгласието на автора му.

Анализ-на-цветовете-teaser
Услуги
Анализ на цветовете
Анализ-на-личния-стил-(1)-teaser
Услуги
Анализ на стила
Анализ-на-фигура-и-визия-header1-mobile
Услуги
Анализ на фигурата и визията
Ревизия-на-гардероба-(teaser)
Услуги
Ревизия на гардероба
Шопинг-асистент-teaser
Услуги
Шопинг асистент
Най-добрата-версия---teaser
Услуги
Най-добрата версия

Най-нови съвети

Свържи се с мен

Свържи се с мен