Консултации и цени ~ Advanced Style Advice

Консултации и цени

консултации и цени

Скъпа моя стилна читателко, надявам се съветите ми да са ти интересни и полезни. Но, колкото и полезни да са, може и да са те объркали и да не си разбрала напълно какво ти обяснявам.

Разбирам, че не всеки може да определи подтона на цветовете, нито пък да си измери правилно пропорциите, да прецени кои цветове са подходящи за него, както и много други неща, за които те съветвам.

От теб искам да запазиш спокойствие, защото твоята стилна съветница ще ти помогне с огромно удоволствие. За целта съм ти подготвила няколко варианта на консултация с мен, в която ще обсъдим всички твои стилни въпроси и ще изясним онези неясни измервания и изчисления.

Но с какво точно ще ти помогне тази информация ли? Ами, представи си една твоя нормална сутрин. Ставаш, пиеш си кафето и почваш да се обличаш. Дали за работа, дали за вършене на определените ти задачи за деня, ти отваряш гардероба си и разбираш… Разбираш, че въпреки преливащия от дрехи гардероб, ти пак се чудиш какво да облечеш.

Това те изнервя, отчайва и кара да се впуснеш в поредния шопинг, при който най-вероятно отново ще си купиш дрехи, които само ще седят в гардероба ти и ще са поредната добавка към дрехите, които не носиш. Та, ето тук се намесвам аз с моите съвети и те насочвам как да разчистиш гардероба си, как да го подредиш и с каква идея да тръгнеш по магазините.

Твоята стилна съветница ще ти помогне освен да внесеш ред в облеклото си, но и да намалиш драстично разходите си за дрехи, защото ще те науча какво и как да търсиш в магазините. Шопингът ти винаги ще бъде ефективен, а гардеробът ти ще бъде изграден само то любими дрехи, които съчетаваш стилно и лесно.

Предлагам ти следните варианти за съвместна работа по твоя нов функционален и бюджетен гардероб:

 

Лична консултация.

Личната консултация ще бъде ориентирана около определена тема, за да можем да се вмъкнем в някакво нормално времетраене (2-3 часа). Разбира се по време на консултацията могат да изникнат и други въпроси, но ще гледам да се концентрирам основно върху темата, която избереш първоначално.

Трудно е понякога да избереш точна тема, но това го правя с цел наистина на не откараме няколко денонощия в дълбоки разговори за стил и естетика.

Ако след консултацията имаш още отворени въпроси, може да се разберем за нова такава в скоро време. Само не се притеснявай, ще изясним всичко до дупка!

 • Разчистване и подреждане на гардероба;
 • Определяне на подходящите цветове и цветови комбинации;
 • Определяне или промяна на личния стил;
 • Определяне на формите на тялото и как да работиш с тях;
 • Всичко останало, каквото се сетиш, че искаш да обсъдим.

За да е най-ефективна консултацията, ще трябва да ме допуснеш до гардероба си, където ще се състои основната ни работа с теб. Ще го прегледам, ти ще ми разкажеш какво те притеснява, аз ще ти разкажа мен какво ме притеснява и заедно ще решим върху какво и как да поработиш.

Всичко това ще ти струва 60лв на час, като имай предвид, че една наша среща може да продължи от 1 до 3 часа, в зависимост от сложността на задачата или от това колко се заговорим за всички тези наши любими теми.

 

Онлайн консултация.

Реших да включа и вариант за онлайн консултация, която да се проведе по Скайп или Вайбър. За целта ти е нужна добра интернет връзка. Можем да се чуем и през телефона ти, аз обаче ще съм пред големия монитор вкъщи, за да мога да видя ясно и точно всеки детайл и да мога да те посъветвам възможно най-правилно.

Тъй като от известно време живея в Бургас, онлайн консултацията е един много добър вариант за среща. Личната консултация ще трябва да бъде съобразена с датите, в които се прибирам до София, което е някак ограничаващо.

Ако не можеш да ме чакаш да се прибера до София или и ти самата живееш в друг град, можем спокойно да си уговорим една онлайн среща и да обсъдим на спокойствие твоите стилни въпроси.

Цената за онлайн консултацията е 50лв на час.

 

Стилен анализ.

Времето те притиска и ще ти е трудно да се организираш за лична или онлайн консултация? Тогава можеш да си поръчаш стилен анализ в писмен вид.

От теб ще искам да ми изпратиш 2 снимки:

 • На лицето ти в близък план, направена на дневна светлина (не пряка слънчева) и за предпочитане на заден план да е празна стена;
 • На тялото ти, облечено във възможно най-тесните дрехи (клин и потник най-добре), които да очертават силуета ти;

Добре е да ми дадеш и достъп до снимките ти в социалните мрежи, за да мога да преценя стила ти. Можеш и ти самата да ми изпратиш няколко твои снимки в цял ръст с облеклото, което носиш обикновено.

Ще ти изпратя един кратък въпросник, който да попълниш. От отговорите ти ще разбера върху какво да наблегна и как да те посъветвам.

Анализът включва десетина страници с подробна информация, която засяга лично твоите природни дадености и стил. Ще те насоча в разбирането на :

 • Какъв е твоят силует и как да се обличаш според него;
 • Какви са вариациите в тялото ти, с които да съобразяваш облеклото си;
 • Каква форма е лицето ти и какви прически, деколтета и обици да избираш.
 • Кои цветове са подходящи за теб;
 • Какъв е твоят контраст и как да се обличаш според него;
 • Кои дължини на поли, блузи и панталони са най-подходящи за теб;
 • Кои части да прикриваш и кои да подчертаваш и как точно да го правиш;
 • Какви принтове да използваш;
 • Какви аксесоари да използваш;
 • Какви обувки да избираш;
 • Какви дрехи да си набавиш, за да промениш или освежиш стила си;

След като получа от теб попълнения въпросник и снимките, ще започна работа по анализа. Това ще отнеме от няколко дни до седмица. Ще те държа в течение на работата си, която ще ти струва 150лв.

 

Попълни контактната форма или ми пиши на suzana.boitcheva@gmail.com или advancedstyleadviceS@gmail.com, за да поръчаш още сега своята консултация или анализ.

За всякакви въпроси съм насреща и очкавам да се свържеш с мен, за да поработим заедно върху стила ти!