Консултации и цени

Пълният гардероб и нищо за обличане е проблем, който има решение. То започва с осъзнаването му и желанието ти за промяна. 

От там насетне идва ред на действието.

Работата върху моя стил и гардероб продължи близо 2 години. Изучих всички тънкости, които сега ми позволяват да направя процеса много по-бърз и приятен за теб.

Функционалният гардероб е най-хубавото нещо, което може да се случи освен  на облеклото, но и в живота ти. Защото има много по-важни дела от това да се чудиш какво да облечеш.

Ако и ти споделяш моето мнение и си готова да запретнеш ръкави с мен, за да преобразим твоя гардеорб, ето как може да стане това.

Програмите

Добре дошла в света на твоя мечтан гардероб, където всичко е красиво подредено и в стила, който винаги си искала. Цветовете на всички твои дрехи са подходящо подбрани, а съчетанията им са просто перфектни. 

Още ли ти е трудно да си го представиш?

Добре, нека ти покажа как този свят може да се пренесе в твоя гардероб.

Анализ на Цветовете

Една от тайните на добрия стил е подходящият избор на цветове в облеклото. Най-подходящите за теб цветове и правилните съчетания между тях карат цялата ти визия да сияе и засилват естествената ти красота.

Най-добрата версия

С Най-добрата версия получаваш пълната персонално изработена програма за изграждане на функционален гардероб и рафиниране на личния стил.
Ако си готова за преобразяване от А до Я заедно с мен, това е твоята програма.

В момента тази страница се обновява. Ако имаш нужда да се свържеш с мен и да попиташ за начина ми на работа, можеш да използваш тази форма, за да ми пишеш. Ще се свържа с теб възможно най-скоро 🙂 Благодаря за разбирането!