Личен стил

Определяне и Рафиниране на Личния Стил

Познаватено на личния стил и неговите специфики е в основата на изграждането на един функционален гардероб и инвестирането в подходящите дрехи и аксесоари. 

Твоята индивидуалност в съчетание с физиката ти, както и дейностите, с които се заниимаваш през деня, определят твоя уникален начин на обличане.

Разбирането в детайли на твоя личен стил, ще ти помогне да изглеждаш адекватно във всяка ситуация, но и ще те накара да се чувстваш спокойна, уверена и красива, защото знаеш, че си подбрала точните дрехи.

Това от своя страна ще те накара да забравиш за външния си вид и да се концентрираш върху важните за теб задачи и цели в живота ти.

Начин на провеждане

Консултацията отнема до 2 часа, по време на които ще обсъдим какъв е твоят стил в момента, какъв би желала да бъде и какъв е необходимо да бъде за определени ситуации. Инвестицията ти в Определянето и Рафинирането на твоя Личен Стил е 240лв за лична и 200лв за онлайн консултация.

Ще получиш конкретни професионални насоки за точно определение на стила, за да можеш лесно и бързо да откриваш подходящите за теб дрехи и аксесоари и да спреш да харчиш за неща, които не използваш и не съответстват на твоя стил.

След консултацията получаваш файл с подробна информация за спецификите на твоя стил, към който можеш да се обръщаш винаги, когато се чудиш дали даден артикул е подходящ за теб.

За да запишеш своя час за тази консултация, използвай формата долу. 

Ако не си сигурна дали Определянето и Рафинирането на Личния Стил е за теб, можеш да се свържеш с мен за опознавателен разговор, по време на който ще можеш да ми зададеш всичките си въпроси. 

За записване на час за опознавателен разговор, използвай формата тук.Определ

Искаш ли да проведем Определяне и Рафиниране на твоя Личен Стил в комбинация с други консултации, за да получиш още по-подробна и полезна информация?