Шопинг асистент

1648.00лв.

Категория:

Край на хаотичното пазаруване и чуденето какво ти седи добре

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 55.26 лв.

За консултацията

Ако се чувстваш объркана и не знаеш какво да избереш или пазаруването на дрехи определяш като досадно занимание, тази консултация е точно за теб.

Предлагам ти да спреш да пазаруваш хаотично и да оставиш тази работа на мен.

Ще подбера за теб най-подходящите дрехи и аксесоари, за да избегнеш хаоса по магазините и досадните продавачки. Най-накрая ще има някой, който да поеме тази отговорност и необходимост!

Няма да губиш повече време, търсейки нещо ставащо, за да се озовеш отново с дрехи, които не носиш. С радост ще ти помогна, ще подбера за теб всичко необходимо и ще ти покажа как да правиш интересни, елегантни и стилни съчетания.

Ще ти демонстрирам как с малко можеш да постигнеш много. Бюджетът ти ще разпределен само за качествени дрехи, с които ще повишиш самочувствието си, защото ще си уверена в избора си.

Начинът ми на пазаруване е стратегически и практичен. С подбраните от мен неща ще забележиш значителна промяна в гардеорба и начина си на обличане.

Детайли

Как?

2 онлайн консултации. Пиши ми за подробна информация за начина на провеждане

Колко време?

Общо 2 часa

Още?

Получаваш идивидуално изготвен шопинг лист, в който са включени предложения за всички обсъдени по време на консултацията дрехи и аксесоари.

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 55.26 лв.