Как да създадеш гардероба и стила, за които мечтаеш?
От хаотичен и пълен с дрехи, които не носиш,
към подреден, изчистен, стилен и функционален гардероб за няколко дниВсеки ден ти отваряш гардероба, за да избереш тоалет за деня и се сблъскваш с множество дрехи, които се чудиш какво да правиш.

Някои от тях не ти стават, други не ти седят добре, трети са самотници, които така и не си открила с какво да съчетаеш, а четвърти просто висят там и не знаеш въобще защо си ги купила, пети са вече толкова износени, но по някаква причина не можеш да се разделиш с тях.

И така, ти седиш пред гардероба и започваш да се изнервяш на гардероба си, мислиш как нямаш нищо за носене, как всичко ти е писнало, как в нищо от наличното не се харесваш и ти идва да крещиш, защото пак ще трябва да ходиш на шопинг, а не искаш да се върнеш с поредната торба с ненужни дрехи.

А сега си представи следното:

Събуждаш се, протягаш се и ставаш от леглото. Отваряш гардероба си и виждаш всичките любими дрехи, подредени по начин, който ти носи наслада.

Въобще не се натоварваш с мисли за това какво ще облечеш, защото гардеорбът ти е източник на мигновено вдъхновение.

Ти бързо и лесно избираш най-подходящото облекло за деня или ситуацията, защото всичко в този гардероб е съобразено с твоите нужди и предпочитания, с твоя уникален личен стил.

Кройката и моделите на дрехите ти пасват идеално на твоята фигура, визия и вкус, като създаваш безпроблемно облекла за всички ежедневни дейности.

Шопингът се превръща от безразборно и безцелно харчене в инвестиция в твоя прекрасен гардеорб, който с всяка покупка става все по-перфектен и по-перфектен.

Ти вече обожаваш гардероба си, развиваш стила в синхрон с личностното ти изразстване и облеклото ти помага да се чувстваш превъзходно всеки ден.

От това

В това


Искаш ли такава промяна за своя гардеоб?

Тогава следните 2 мастър-класове са идеални за теб

Изграждам своя Великолепен Функционален Гардероб

Стилът на моя Мечтан Гардероб

Здравей, аз съм Сузана - твоята стилна съветница

Която създаде това стилно приключение за теб, защото вярвам, че ти заслужаваш и можеш да имаш гардероб, който те прави щастлива!

Ще се радвам да бъда твоя помощник през следващите десетина дена и да ти предам своите знания и умения за създаване на мечтаните от теб гардеорб и личен стил.

Как съм помогнала на други да въведат необходимия ред и подходящия стил в гардеробите си:

Винаги получавам адекватни съвети при избора на всичко свързано със стайлинга ми! Подредбата на гардероба, която с твоя помощ стана реалност е невероятно удобство, дори, когато бързам, виждам цветово дрехата, която ми е нужна. Като цяло не сме променяли много стила, но определено му направихме ясна и кратка дефиниция, а не както аз обичах да казвам “Спортно елегантен”. Радвам се, че те открих и не спирам да черпя идеи и знания от теб!
Изабел Райкова
Вроденото ми усещане за стил и красота започна да се изостря покрай твоите съвети и докато преди гледах в огледалото, виждах, че има дисхармония, но не можех да разбера къде е и в какво; но сега вече доста по-успешно подбирам детайлите.
Петя Иванова
Веднага направих промяната и се почувствах по-млада, по-шик, някак си по-френски. И дъщеря ми го забеляза веднага! Още повече, че ти направи този сет само с неща, които вече имах. Благодаря ти от сърце! Благодаря на "случайността", че те открих. Защото ти ме убеди, че съм красива! И не се налага да взема заем от банката!
Ивелина Пейковска

Начин на провеждане

Първият мастър-клас започва на 01.09. във тайната Фейсбук група. Продължителността му е 4 дни, по време на които всеки ден ще поствам видео, в което разяснявам задачата за деня и ти давам необходимите насоки за изпълнението й. Информацията ще бъде налична и в писмен вид, като за целта съм ти подготвила полезни и интересни файлове, които допълнително да ти съдействат при всяко упражнение.

Вторият мастър-клас започна на 08.09. и ще е с продължителност 5 дни в отделна Фейсбук група. Провеждането му ще бъде аналогично на това на първия мастър-клас.

Ти имаш няколко избора

Участие само в

Изграждам своя Великолепен Функционален гардероб

  Можеш да ми пишеш и на AdvancedStyleAdviceS@gmail.com или на SuzanaBoitcheva@gmail.com.

  Участие само в

  Стилът на моя Мечтан Гардеоб

   Можеш да ми пишеш и на AdvancedStyleAdviceS@gmail.com или на SuzanaBoitcheva@gmail.com.

   Участие и в двата мастър-класове

    Можеш да ми пишеш и на AdvancedStyleAdviceS@gmail.com или на SuzanaBoitcheva@gmail.com.

    Какво може да те спре?

    Нямам време

    Имаш свободата да се занимаваш със свое темпо. Важно е единствено да спазиш хронологията на упражненията, а кога ще ги извършиш е изцяло твое решение. Групите и за двата мастър-класове ще бъдат достъпни за всички, които са се регистрирали според тяхните желания за участие (само в единия или и в двата едновременни), за неограничено време.

    Не знам дали ми е необходимо в момента

    Има една много приятна поговорка, която веднага ми изниква, когато чуя това възражение - "Рим не е построен за ден". В нея се крият две истини. Първата е, че е необходимо време, за да се постигнат дълготрайни резултати. Двата мастър-класа са максимално улеснени и синтезирани, така че да ти предадат един подход, над който работя от няколко години, за да изградя своя "Рим" в гардеорба. Ти ще можеш да се възползваш от съкратената версия, но все пак е нужно да отделиш време. Втората истина е, че Рим нямаше да бъде построен, ако някой не бе почнал да го строи, нали? Та, сега те питам - не е ли време да започнеш още сега да изграждаш своя функционален гардероб в мечтания стил?

    Страх ме е, че ще трябва да изхвърля всичко

    Това е един от основните страхове на всяка жена, която се чуди дали да се обърне към професионалист за решаване на проблемите в гардероба и стила й. Съвсем нормално е да се притесняваш, но нека те успокоя, че това няма да се случи. Ти сама ще се убедиш по време на мастър-класовете, че имаш много повече дрехи, с които можеш да правиш прекрасни съчетания, отколкото си предполагала. Идеята на тези мастър-класове е точно това - да ти помогне да работиш с наличния си гардероб и да разбереш дали има някакви липси и какви точно са те. А опитът ми е показал, че бройката обикновено не е такава, че да надхвърли бюджета ти. Може дори да не се наложи да купуваш нищо ново, а просто да въведеш един работещ за теб ред в гардероба и да се научиш как да съчетаваш наличните си дрехи по нов и различен начин.

    Скъпо ми е

    Ако на месец даваш по 100лв за нови дрехи и аксесоари, това са 1200лв на година. Колко от тези 1200лв реално използваш в гардеорба си? Представи си всяка твоя бъдеща покупка да ти влиза в употреба на 100%, да носиш всичките си 1200лв, които си похарчила през годината , постоянно и с кеф, защото са нещата, които идеално пасват в твоя гардеорб, съчетават се перфектно помежду си и отразяват напълно твоя стил. Инвестицията ти в тези мастър-класове е равна на един месец от бюджета ти за шопинг за годината, но ще преобрази начина, по който пазаруваш за години напред. Тогава вече цената им ти се струва нищожна на фона на всички ползи и резултати, които си постигнала.

    Не мисля, че ще ми е от полза

    Ако вече имаш подреден, функционален гардероб и всяка твоя покупка го допълва идеално. Ако стилът ти е точно отражение на твоята личност и на начина, по който искаш да изглеждаш, да се чувстваш в облеклото си, то тези мастър класове наистина не са за теб. Ти вече си открила тайната на функционалния гардероб и личния стил. Но, ако все още сутрин се чудиш какво да облечеш, гардеорбът ти е пълен с дрехи, които са уж ок, но нещо все те кара да търсиш нови и нови попълнения по магазините, защото не си изцяло удовлетворена от изборите си. Тогава по-добре да се запишеш още сега, защото тези мастър-класове ще ти дадат необходимата информация и подкрепа да направиш желаната от теб трансформация на гардеорба и стила си.


    Готова ли си да започваме?

    Можеш да се запишеш веднага в мастър-класовете, които ще преобразят твоя гардероб и стил по мечтания от теб начин, като използваш формата за контакт тук долу. 

    Изпоплзвай я и за да зададеш своите въпроси относно мастър-класовете. С удоволствие ще ти помогна, защото знам, че може да съм пропуснала информация, която е важна за теб.

     Можеш да ми пишеш и на AdvancedStyleAdviceS@gmail.com или на SuzanaBoitcheva@gmail.com.

     Очаквам с нетърпение да те видя в групата и да се включиш в тази трансформация, която ще ти помогне да се чувстваш много по-уверена и спокойна в облеклото си.