Перфектните мастър-класове
От хаотичен и пълен с дрехи, които не носиш,
към подреден, изчистен, стилен и функционален гардероб за няколко дниВсеки ден ти отваряш гардероба, за да избереш тоалет за деня и се сблъскваш с множество дрехи, които се чудиш какво да правиш.

Някои от тях не ти стават, други не ти седят добре, трети са самотници, които така и не си открила с какво да съчетаеш, а четвърти просто висят там и не знаеш въобще защо си ги купила, пети са вече толкова износени, но по някаква причина не можеш да се разделиш с тях.

И така, ти седиш пред гардероба и започваш да се изнервяш на гардероба си, мислиш как нямаш нищо за носене, как всичко ти е писнало, как в нищо от наличното не се харесваш и ти идва да крещиш, защото пак ще трябва да ходиш на шопинг, а не искаш да се върнеш с поредната торба с ненужни дрехи.

А сега си представи следното:

Събуждаш се, протягаш се и ставаш от леглото. Отваряш гардероба си и виждаш всичките любими дрехи, подредени по начин, който ти носи наслада.

Въобще не се натоварваш с мисли за това какво ще облечеш, защото гардеорбът ти е източник на мигновено вдъхновение.

Ти бързо и лесно избираш най-подходящото облекло за деня или ситуацията, защото всичко в този гардероб е съобразено с твоите нужди и предпочитания, с твоя уникален личен стил.

Кройката и моделите на дрехите ти пасват идеално на твоята фигура, визия и вкус, като създаваш безпроблемно облекла за всички ежедневни дейности.

Шопингът се превръща от безразборно и безцелно харчене в инвестиция в твоя прекрасен гардеорб, който с всяка покупка става все по-перфектен и по-перфектен.

Ти вече обожаваш гардероба си, развиваш стила в синхрон с личностното ти изразстване и облеклото ти помага да се чувстваш превъзходно всеки ден.

От това

В това


Искаш ли такава промяна за своя гардеоб?

Тогава следните 2 мастър-класове са идеални за теб

Изграждам своя Великолепен Функционален Гардероб

Стилът на моя Мечтан Гардероб

Здравей, аз съм Сузана - твоята стилна съветница

Която създаде това стилно приключение за теб, защото вярвам, че ти заслужаваш и можеш да имаш гардероб, който те прави щастлива!

Ще се радвам да бъда твоя помощник през следващите десетина дена и да ти предам своите знания и умения за създаване на мечтаните от теб гардеорб и личен стил.

Как съм помогнала на други да въведат необходимия ред и подходящия стил в гардеробите си:

Мастъркласовете реално надминаха очакванията ми. Не мислех, че нещо, задръствано с години може да придобие характеристиките на подредена система за броени дни, а то взе че стана. Като за първо подреждане допуснах някои грешки, които ще отстраня през време на лятното подреждане. Щастлива и олекнала се почувствах накрая и намерих приложение на дрехи, които така си стояха пренебрегнати...
Александра Димитрова
С много позитивно отношение съм. Макар и да не успях съвсем съвестно да правя задачите, класовете много ми помогнаха, особено да преодолея емоционалното пазаруване.
Гергана Лачева
Сузи работи със сърце и душа. Харесва ми, че е надълбоко в материята, като включва личността като цяло, а не само съвети за мода и да налага определен тип стил. Мастър-класовете са много интересни, видеата са кратички и е удобно да си ги гледаме по всяко време и място. Хубаво е че има и домашни. Определено си взех полезни идеи, листчето с описанието на гардероба още ми стои на вратата.
Маргарита Николова

Начин на провеждане

Двата мастър-класа се провеждат в 2 отделни Фейсбук групи, за които получаваш покана и достъп, след извършване на заплащането. Във всяка една от групите ще намериш задачите, които трябва да изпълниш, разпределени по модули и с определена последователност.

Препоръчвам ти да започнеш с Гардероба и да продължиш със Стила. 

За да имаш най-голяма полза от мастър-класовете, те съветвам да публикуваш своя напредък с останалите. Снимай и споделяй – така ще получиш моето професионално мнение и конкретни насоки, но и мнението и насоките на останалите участници, което е безценно.

Участие само в

Изграждам своя Великолепен Функционален гардероб

  Можеш да ми пишеш и на suzana.boitcheva@advancedstyladvice.com

  Участие само в

  Стилът на моя Мечтан Гардеоб

   Можеш да ми пишеш и на suzana.boitcheva@advancedstyladvice.com

   Участие и в двата мастър-класове

    Можеш да ми пишеш и на suzana.boitcheva@advancedstyladvice.com

    Какво може да те спре?

    Нямам време

    Имаш свободата да се занимаваш със свое темпо. Важно е единствено да спазиш хронологията на упражненията, а кога ще ги извършиш е изцяло твое решение. Групите и за двата мастър-класове ще бъдат достъпни за всички, които са се регистрирали според тяхните желания за участие (само в единия или и в двата едновременни), за неограничено време.

    Не знам дали ми е необходимо в момента

    Има една много приятна поговорка, която веднага ми изниква, когато чуя това възражение - "Рим не е построен за ден". В нея се крият две истини. Първата е, че е необходимо време, за да се постигнат дълготрайни резултати. Двата мастър-класа са максимално улеснени и синтезирани, така че да ти предадат един подход, над който работя от няколко години, за да изградя своя "Рим" в гардеорба. Ти ще можеш да се възползваш от съкратената версия, но все пак е нужно да отделиш време. Втората истина е, че Рим нямаше да бъде построен, ако някой не бе почнал да го строи, нали? Та, сега те питам - не е ли време да започнеш още сега да изграждаш своя функционален гардероб в мечтания стил?

    Страх ме е, че ще трябва да изхвърля всичко

    Това е един от основните страхове на всяка жена, която се чуди дали да се обърне към професионалист за решаване на проблемите в гардероба и стила й. Съвсем нормално е да се притесняваш, но нека те успокоя, че това няма да се случи. Ти сама ще се убедиш по време на мастър-класовете, че имаш много повече дрехи, с които можеш да правиш прекрасни съчетания, отколкото си предполагала. Идеята на тези мастър-класове е точно това - да ти помогне да работиш с наличния си гардероб и да разбереш дали има някакви липси и какви точно са те. А опитът ми е показал, че бройката обикновено не е такава, че да надхвърли бюджета ти. Може дори да не се наложи да купуваш нищо ново, а просто да въведеш един работещ за теб ред в гардероба и да се научиш как да съчетаваш наличните си дрехи по нов и различен начин.

    Скъпо ми е

    Ако на месец даваш по 100лв за нови дрехи и аксесоари, това са 1200лв на година. Колко от тези 1200лв реално използваш в гардеорба си? Представи си всяка твоя бъдеща покупка да ти влиза в употреба на 100%, да носиш всичките си 1200лв, които си похарчила през годината , постоянно и с кеф, защото са нещата, които идеално пасват в твоя гардеорб, съчетават се перфектно помежду си и отразяват напълно твоя стил. Инвестицията ти в тези мастър-класове е равна на един месец от бюджета ти за шопинг за годината, но ще преобрази начина, по който пазаруваш за години напред. Тогава вече цената им ти се струва нищожна на фона на всички ползи и резултати, които си постигнала.

    Не мисля, че ще ми е от полза

    Ако вече имаш подреден, функционален гардероб и всяка твоя покупка го допълва идеално. Ако стилът ти е точно отражение на твоята личност и на начина, по който искаш да изглеждаш, да се чувстваш в облеклото си, то тези мастър класове наистина не са за теб. Ти вече си открила тайната на функционалния гардероб и личния стил. Но, ако все още сутрин се чудиш какво да облечеш, гардеорбът ти е пълен с дрехи, които са уж ок, но нещо все те кара да търсиш нови и нови попълнения по магазините, защото не си изцяло удовлетворена от изборите си. Тогава по-добре да се запишеш още сега, защото тези мастър-класове ще ти дадат необходимата информация и подкрепа да направиш желаната от теб трансформация на гардеорба и стила си.


    Готова ли си да започваме?

    Можеш да се запишеш веднага в мастър-класовете, които ще преобразят твоя гардероб и стил по мечтания от теб начин, като използваш формата за контакт тук долу. 

    Изпоплзвай я и за да зададеш своите въпроси относно мастър-класовете. С удоволствие ще ти помогна, защото знам, че може да съм пропуснала информация, която е важна за теб.

     Можеш да ми пишеш и на suzana.boitcheva@advancedstyladvice.com

     Очаквам с нетърпение да те видя в групата и да се включиш в тази трансформация, която ще ти помогне да се чувстваш много по-уверена и спокойна в облеклото си.