Контакт

Здравей, аз съм Сузана Бойчева – твоята стилна съветница и както мъжът ми обича да се шегува – “твоята най-добра професионална прятелка”, защото работата ми е такава, че неминуемо ще се сближим и ще започнем едни много полезни и интересни взаимоотношения, които ще ти помогнат да изградиш своя стил и гардероб по начина, по който винаги си си мечтала.

Модата, стилът и дрехите винаги са ме привличали още от много малка, когато мечтаех да стана дизайнер на облекла. Но с времето открих, че моята сила е в стайлинга, в това да създавам подходящата визия, да определя кое би могло да се промени и понагласи, за да се постигне така желаната стилна и елегантна визия.

Преминах много успешно професионално обучение за Имидж консултант при британската менторка с 40 години опит в бранша Ким Боулсоувър , което затърди и надгради моите знания. За мен е изключително важно да мога да помагам на своите клиенти по най-добрия и професионален начин, защото разбирам колко важно е за теб да се чувстваш уверена и спокойна в дрехите си.

Повече за мен можеш да прочетеш тук

"Благодаря ти, че те има и че имаш това знание и разбиране! Напипа горещите точки на моите стилни неуспехи, които аз някак не успявах да видя и осмисля сама"
Петя Иванова
"Успя да ме предразположиш да гoворим откровено и открито, като направи проблемите ми да изглеждат не като проблеми, а като възможности."
Марта Денева
"Благодаря на "случайността", че те открих. Защото ти ме убеди, че съм красива! И не се налага да взема заем от банката!"
Ивелина Пейковска

Ако желаеш да се възползваш от моите знания и опит в сферата на модата и стила, но се чудиш точно как бих могла да ти бъда най-полезна, ти предлагам да запишеш своя час за Опознавателен разговор. 

По време на този разговор ще можеш да ми зададеш своите въпроси и ще обсъдим начините, по които ще е най-удачно и изгодно да работим заедно.

Можеш да запишеш своя час като натиснеш бутона долу

Предлагам ти да разгледаш и различните услуги. Бутонът долу ще те отведе на страницата, където можеш да разбереш повече за начина ми на работа

Ако вече си напълно наясно от каква програма и/или консултация имаш нужда, използвай формата долу, за да се свържеш с мен и да започваме работа по твоя уникален стил!

    Можеш да ми пишеш и на suzana.boitcheva@advancedstyladvice.com