Ревизия на Гардероба

Ревизия на Гардероба

В гардероба ти не е нужно да имаш много, а правилните дрехи. Дрехите, които носиш с удоволствие често, които съчетаваш лесно и те карат да се чувстваш уверена и стилна.

Пълният гардероб и нищо за носене е състояние, до което се стига след многобройни неуспешни покупки. 

По време на Ревизията на Гардероба, ти ще разбереш какво е необходимо, за да направиш гардероба си функционален и подходящ за твоя стил и начин на живот.

Правилната подредба на гардероба също оказва голямо влияние върху начина, по който избираш и съчетаваш облеклата си. С теб ще открием най-подходящия и работещ начин за подредба на твоя гардероб, така че винаги да можеш бързо и лесно да се обличаш, убедена в правилния си стилен избор.

Начин на провеждане

Консултацията отнема до 2 часа, по време на които ще разгледаме проблемите на твоя гардероб в момента, какъв би желала да бъде и какъв е необходимо да бъде за определени ситуации. Инвестицията ти в Ревизията на Гардероба ти е 240лв.

Ще получиш конкретни професионални насоки за изграждане на функционален гардероб, за да можеш лесно и бързо да откриваш подходящите за теб дрехи и аксесоари. Благодарение на тази консултация, ти ще придобиеш по-ясна представа какво е наистина важно за твоя гардероб и в кои дрехи и аксесоари да влагаш парите си занапред.

Ще изготвим шопинг лист с най-необходимите ти покупки, които да преобразят гардероба ти, където вече ще имаш безкрайни възможности за избор и съчетания за подчертаване на уникалния ти стил.

За да запишеш своя час за тази консултация, използвай формата долу. 

Ако не си сигурна дали Ревизията на Гардероба е за теб, можеш да се свържеш с мен за опознавателен разговор, по време на който ще можеш да ми зададеш всичките си въпроси. 

За записване на час за опознавателен разговор, използвай формата тук.

Искаш ли да проведем Ревизията на Гардероба в комбинация с други консултации, за да получиш още по-подробна и полезна информация?