Skip to content

Анализ на фигурата

Разбери кои са дрехите, които подчертават по подходящ начин фигурата ти

Анализ на фигурата консултация

За консултацията

Ако искаш започнеш да разпознаваш кои дрехи подчертават предимствата на фигурата ти, това е твоята консултация.

При анализа на твоята фигура ще разгледаме какви са спецификите на фигурата ти, за да можеш да подбираш облеклата си така че да подчертават силните ти страни и да прикриват местата, които не харесваш.

Ще разбереш как да подбираш най-добрите модели, кройки, материи и дължини според твоя тип фигура. 

И най-важното – ще спреш да пазаруваш дрехи, които не ти седят добре. По този начин качеството на гардеорба ти ще се покачи значително и ще изглеждаш женствено и елегантно винаги.

За кого е подходяща

Мария Ананиева
Консултацията за анализ на фигура за мен беше изключително полезна. До този момент бях живяла с определена представа за фигурата си и кое трябва да скрия с дрехи и кое да покажа. След тази консултация всичко се промени и представата ми за стил е вече коренно различна!
Мария Ананиева
Чувствам се балансирана в един аспект – облеклото, в който досега съм действала импулсивно. Забелязах, че спрях да търся недостатъците на телесните си форми. Реално ти ме накара да погледна на себе си и да се видя по начин, по който да се харесам. Това заради, което бих те препоръчала е, че караш човека отсреща да се вгледа в себе си и да работи върху самочувствието си без да го дюндюркаш.
Дафни Димова
Росена Стефанова
Много ти благодаря, Сузана, за консултацията и отделенено време. Мина неусетно и ми се искаше да продължи още и още. Не съм предполагала колко може да му се улесни живота на човек след среща с теб. Аз не обичам да пазарувам и доста се лутам, когато си избирам дрехите. Благодарение на теб сега съм ориентирана - знам какво искам, какво ми трябва и какво ще ми стои. Спести ми много време, пари, чудене. А аз получих чудесен външен вид и увереност. Благодаря ти!
Росена Стефанова

Детайли

Как?

Консултацията се провежда онлайн

Колко време?

До час и половина

Какво?

До 2 дни след консултацията получаваш файл с препоръчителните обелкла за твоята фигура.

Още?

Получаваш и видеозапис на сесията.

Купи сега

Цена?

360.00лв.