Skip to content

Анализ на фигура и стил

Разбери кои са дрехите, които подчертават по подходящ начин фигурата ти и отразяват твоята личност във всички сфери на живота

Анализ на фигурата консултация

За консултацията

Ако искаш започнеш да разпознаваш кои дрехи подчертават предимствата на фигурата ти, това е твоята консултация.

При анализа на твоята фигура и стил ще разгледаме какви са спецификите на фигурата ти, за да можеш да подбираш облеклата си така че да подчертават силните ти страни.

Ще разбереш как да подбираш най-добрите модели, кройки, материи и дължини според твоя тип фигура. 

Ще разясним и какъв точно е твоят стил, кои облекла са подходящи за теб и как можеш да правиш успешни съчетания в зависимост от дейносите, които извършваш.

И най-важното – ще спреш да пазаруваш дрехи, които не ти седят добре. По този начин качеството на гардеорба ти ще се покачи значително и ще изглеждаш модерна и елегантна винаги.

За кого е подходяща

Мария Ананиева
Консултацията за анализ на фигура за мен беше изключително полезна. До този момент бях живяла с определена представа за фигурата си и кое трябва да скрия с дрехи и кое да покажа. След тази консултация всичко се промени и представата ми за стил е вече коренно различна!
Мария Ананиева
Даниела Чернева
Сузи е магьосник! След анализа на фигура и стил човек си тръгва от консултацията с такова самочувствие, че със сигурност ще си удари носа в по-ниски врати! Каквото и да не харесваш в себе си, Сузи има решение как да го покажеш по възможно най-добрия начин... или да го скриеш по такъв! А това, че цяла нощ сънувах рокли, блузи и палта в изобилие е само бонус! Накратко - след консултации със Сузи на човек му поникват крила и се чувства толкова творчески зареден, че само дебне подходяща възможност да се развихри! Благодаря ти, Сузи!
Даниела Чернева
Христина Владкова
Чувствам се окрилена от всички идеи, с които се напълни главата ми. Освен това се чувствам и много по-уверена , когато избирам какво да облека, дори да е малко по-необичайно. Просто консултациите с теб имат не само ефект върху гардероба, но и върху самочувствието!
Христина Владкова

Детайли

Как?

Консултацията се провежда онлайн

Колко време?

До 2 часа

Какво?

До 2 дни след консултацията получаваш 2 файла - с препоръчителните кройки за всяка категория дрехи и с описание на твоят стил и какви дрехи, аксесоари, грим и прическа да избираш.

Още?

Получаваш и видеозапис на сесията.

Купи сега

Цена?

580.00лв.

Купи в пакет

error: