Skip to content

Шопинг асистент

Край на хаотичното пазаруване и чуденето какво ти седи добре

За консултацията

Ако се чувстваш объркана и не знаеш какво да избереш или пазаруването на дрехи определяш като досадно занимание, тази консултация е точно за теб.

Предлагам ти да спреш да пазаруваш хаотично и да оставиш тази работа на мен. 

Ще подбера за теб най-подходящите дрехи и аксесоари, за да избегнеш хаоса по магазините и досадните продавачки. Най-накрая ще има някой, който да поеме тази отговорност и необходимост! 

Няма да губиш повече време, търсейки нещо ставащо, за да се озовеш отново с дрехи, които не носиш. С радост ще ти помогна, ще подбера за теб всичко необходимо и ще ти покажа как да правиш интересни, елегантни и стилни съчетания. 

Ще ти демонстрирам как с малко можеш да постигнеш много. Бюджетът ти ще разпределен само за качествени дрехи, с които ще повишиш самочувствието си, защото ще си уверена в избора си. 

Начинът ми на пазаруване е стратегически и практичен. С подбраните от мен неща ще забележиш значителна промяна в гардеорба и начина си на обличане. 

Petya-Ivanova
Благодаря ти, че те има и че имаш това знание и разбиране! Напипа горещите точки на моите стилни неуспехи, които аз някак не успявах да видя и осмисля сама
Петя Иванова
191074652_10165043662725417_8124091634128112250_n
Сузи е страхотен професионалист, позитивна, усмината. Енергията, която влага в това, което прави е вдъхновяваща и заразяваща! Научих толкова много за себе си и цветовете. Започнах да използвам наученото не само в облеклото, но и в други сфери на живота си, станах по-смела и преоткрих комбинации, за които не бях предполагала.
Яна Стаменова
pexels-photo-852793
Благодаря на "случайността", че те открих. Защото ти ме убеди, че съм красива! И не се налага да взема заем от банката!
Ивелина Пейковска

Детайли

Как?

2 онлайн консултации. Пиши ми за подробна информация за начина на провеждане

Колко време?

Общо 1,5 часa

Още?

Получаваш достъп до апликация, в която ще изготвя за теб съчетания с наличните ти дрехи, ще подбера предложения за нови попълнения и ще ти покажа как да ги комбинираш с наличните.

Цена?

360 лв.

Запиши се

Запиши се за консултацията или ми изпрати съобщение, ако имаш въпроси:

Свържи се с мен