Skip to content

Шопинг асистент

Край на хаотичното пазаруване и чуденето какво ти седи добре

Шопинг асистент консултация

За консултацията

Ако се чувстваш объркана и не знаеш какво да избереш или пазаруването на дрехи определяш като досадно занимание, тази консултация е точно за теб.

Предлагам ти да спреш да пазаруваш хаотично и да оставиш тази работа на мен. 

Ще подбера за теб най-подходящите дрехи и аксесоари, за да избегнеш хаоса по магазините и досадните продавачки. Най-накрая ще има някой, който да поеме тази отговорност и необходимост! 

Няма да губиш повече време, търсейки нещо ставащо, за да се озовеш отново с дрехи, които не носиш. С радост ще ти помогна, ще подбера за теб всичко необходимо и ще ти покажа как да правиш интересни, елегантни и стилни съчетания. 

Ще ти демонстрирам как с малко можеш да постигнеш много. Бюджетът ти ще разпределен само за качествени дрехи, с които ще повишиш самочувствието си, защото ще си уверена в избора си. 

Начинът ми на пазаруване е стратегически и практичен. С подбраните от мен неща ще забележиш значителна промяна в гардеорба и начина си на обличане. 

279448246_10230171747786575_7458230232431113139_n
Очарована съм - от теб, от усета ти за дрехи, цветове и комбинации, индивидуалния подход и специалното внимание към всеки детайл! Даде ми много полезни съвети и насоки, от които ще се възползвам и занапред при избора си на дрехи. Благодаря ти от сърце за това невероятно шопинг-приключение!
Ивелина Загорчева
Надежда Малчева
Изключително съм доволна от дрехите, които ми препоръча. Вдъхнови ме и ме провокира да включа и малко цветове в гардероба си. Признавам, че в началото имах съпротиви, а сега съжалявам, че не успях да си поръчам повече от нещата които ми пречоръча. С дрехите, които ми избра се чувствам наистина свежа и стилна. Благодаря ти!
Надежда Малчева
Христина Владкова
Успях да видя стила си през професионални очи и да придобия по-голяма яснота към какво да се стремя, което наистина се оказа доста нужно за мен. Сега определено нямам усещането, че нямам дрехи и нося само анцузи и тениски. Пак отварям гардероба и се чудя какво да облека, но сега е защото харесвам дрехите си и нямам търпение да ги облека!
Христина Владкова

Детайли

Как?

2 онлайн консултации. Пиши ми за подробна информация за начина на провеждане

Колко време?

Общо 2 часa

Още?

Получаваш идивидуално изготвен шопинг лист, в който са включени предложения за всички обсъдени по време на консултацията дрехи и аксесоари.

Купи сега

Цена?

430 лв.