Шопинг

Шопинг - изкуството да пазаруваш

Основните проблеми в гардеорба и стила тръгват от неправилните покупки. Когато ходиш на шопинг, си привлечена от красивите и интересни дрехи.

Гардеробът ти е пълен с тях, но ти е трудно да правиш добри съчетания, затова си мислиш, че нямаш нищо за носене. Отново тръгваш по магазините, без да имаш ясна представа точно какво ти е нужно, затова отново си взимаш нещо красиво и интересно.

Този омагьосан кръг може да бъде прекъснат с помощта, която ти предлагам. 

Защото твоите пари трябва да бъдат влагани само и единствено в изграждането на гардероб, който работи за теб, твоя стил и самочувствие, но и ти пести много време и излишни разходи, нали?

Начин на провеждане

За да се възползваш от тази услуга, е нужно преди това да сме имали поне една консултация касаеща твоя стил, цветове, фигура и визия, гардеорб. Без да познавам твоите нужди, няма как да ти помогна по най-добия и професионален начин.

Има 2 варианта да ти съдействам при шопинг – чрез съвместна обиколка по магазините или чрез услугата “Шопинг Асистент”. Това е онлайн услуга, която се състои в това да ми изпращаш всички дрехи и аксесоари, които си харесала и обмисляш да си купиш, за да ти дам своето професионално мнение и насоки дали и защо са подходящи или не за теб.

Инвестицията в съвместната обиколка по магазините е 120лв/час, а за “Шопинг асистент” е 180лв (единична цена).

И в двата варианта можеш да бъдеш сигурна, че закупените от теб дрехи и аксесоари са наистина най-подходящите за теб и ще допълнят гардероба и стила ти по начин, който ще ти помогне да спестиш маса пари от закупуването на неправилните дрехи – онези, които просто си висят в гардеоба, защото не можеш да  ги съчетаеш.

За да запишеш своя час за тази консултация, използвай формата долу. 

    Ако не си сигурна дали Шопинг-консултацията е за теб, можеш да се свържеш с мен за опознавателен разговор, по време на който ще можеш да ми зададеш всичките си въпроси. 

    За записване на час за опознавателен разговор, използвай формата тук.

    Избери с коя консултация да комбинираш услугата "Шопинг" или "Шопинг Асистент"