fbpx

Кой дава Съветите

Казвам се Сузана Бойчева и се занимавам с облеклото си и това на всички останали, откакто се помня. Още от дете шиех дрехите на куклите си, които бяха най-добре облечените играчки с най-богат гардероб. Майка ми неведнъж ми се е карала, че съм унищожила нейна дреха, за да направя “уникална бална рокля с буфан ръкави” на барбито.

По-късно започнах да преправям своите дрехи. Колко панталони са станали на поли, колко блузи на потници и бюстиета, колко дрехи са били безвъзвратно унищожени…

Обожавам дрехи! Обожавам да ги нося, да усещам материята, да се докосвам до тях, да ги гладя и нареждам в гардероба. Доставя ми огромно удоволствие да помагам при избора на дрехи на приятелите си, да обикалям с тях по магазините и да ги насочвам. Когато се допитват до моето мнение, аз плувам в свои води.

Дам, аз съм човекът, на когото звъниш, когато се чудиш как да съчетаеш дадени дрехи, дали да си купиш нещо конкретно или къде да го намериш, когато имаш нужда от някого, който да те придружава на шопинг и да го завършваш повече от доволна от покупките. Аз съм твоята най-добра приятелка щом става дума за облеклото ти.

Aз съм човекът със Съветите и авторът на Advanced Style Advice. 🙂

Ако имаш някакви въпроси, можеш да се свържеш с мен ето тук: AdvancedStyleAdvices@gmail.com