Skip to content

За мен

Здравей, аз съм Сузана Бойчева – твоята стилна съветница и вярвам, че облеклото ти играе важна роля в начина, по който се чувстваш и действаш!

Създадох сайта Adanced Style Advice, за да споделя с теб своите знания за имидж, стил и облекло и да ти дам необходимите съвети за това как да се обличаш елегантно и с увереност.

Като дипломиран имидж консултант и личен стилист и съм тук, за да ти помогна да се превърнеш в най-добрата версия на себе си чрез облеклото и стила.

Моята история

Моето влечение към модата и стила е от ранна детска възраст. Научих се да шия и правя базови кройки на 8 години и това постави началото на най-богатия гардероб на кукли, който си виждала. Мечтата ми бе да стана дизайнерка на дрехи.

Съдбата, обаче, е имала други планове за мен. Повече от 10 години съм работила в корпоративния свят на позиции, които не ми позволяваха да разкривам своята креативна и стилна страна. Междувременно влечението ми към модата и стила не затихваше и все успявах да го вмъквам в ежедневието си.

Дори заминах за Дания, където започнах работа в едно шивашко ателие по портфолио, което да ми послужи за кандидатстване в университета по дизайн в Копенхаген. Но се наложи да се прибера в България и да продължа своята корпоративна “кариера”.

Работила съм с различни софийски бутици, в един от които продавах своите ръчно изработени аксесоари. Създадох блога за улична мода Sofia Fashion Capital със снимки на софийските стилно облечени и не толкова стилно облечени хора. За известно време бях и главен редактор на лайфстайл сайт и пишех статии за модната секция. 

На последната ми корпоративна длъжност разбрах, че не мога да продължавам повече по този начин. Имам нужда от промяна и то кардинална!

Всичко започна с Advanced Style Advice

С мъжа ми Ивайло решихте да се преместим да живеем в Бургас, след раждането на дъщеря ни Алиса. Един ден Ивайло ми даде идеята да създам блог, в който да съветвам дамите как да се обличат – „Защото ти така или иначе все това правиш“ – бяха неговите думи.

Запретнах ръкави и започнах да разучавам как се прави сайт и да пиша статии ежедневно. Четях ежедневно, анализирах всяка информация, наблюдавах и пробвах, за да предам възможно най-полезната информация.

Година след създаването на сайта, взех решението да се сертифицирам и да превърна моята страст в официална професия. Доверих се на една британска имидж консултантка с 40 години опит в сферата на имидж консултанството.

Изкарах нейния цялостен пакет от 9 професионални курса, 5 от които със сертификати, за да превърна своята мечта в реалност – да практикувам с цялата си страст и увереност професията имидж консултант и личен стилист!

По време на обучението си дори успях да впечатля своята преподавателка Ким до толкова, че ми предложи доживотна менторска програма и подкрепа във всяко мое начинание. А това неминуемо се отразява и върху качеството на услугите, които ти предлагам.

Ако мога да дам едно определение за отношението към работата ми в момента, то би било #удовлетворение.

Радвам се безкрайно много, че имам възможността да помагам на множество дами като теб да изглеждат и да се чувстват великолепно в облеклото си. Когато видя промяната в изражението, разширяването на очите и широката усмивка в лицата на дамите, с които работя, това е моментът, в който съм най-удовлетворена!

Защото разбирам, че съм си свършила добре работата!

Защо да избереш да работиш с мен?

Индивидуален подход

Подходът ми е съобразен с личността и моята работа е да задоволя твоите лични нужди и стремежи.

Внимание към детайла

Обучена съм да вниквам в същността на твоите стилни въпроси и да ти помагам да ги разрешаваш.

Личността на първо място

Не налагам готови и универсални решения, а ти давам насоки за най-подходящите за теб, защото така ти ставаш част от процеса и резултатите са много удовлетворяващи.

Професионализъм

Държа на реда, структурата и коректността. При мен няма изненади и очаквам същото отношение и от отсрещната страна.

Винаги до теб

Нашите отношения не свършват след края на срещата ни. Аз съм винаги насреща, за да ти помагам и да те подкрепям в твоя стилен път.

Весела Илиева
Начинът, по който Сузи комуникира с клиентите си е много предразполагащ, изслушва много внимателно всичко споделено, и по този начин взима предвид не само физическите данни и начина, по който изглежда човек, но и вниква в личността и емоциите, което прави консултацията наистина пълноценна.
Весела Илиева
Деница Добрева
Много съм благодарна на Сузана, че ме открехна и ми помогна. В началото ми бе адски трудно да осмисля и приложа дадените насоки, но с времето започнах да се замислям какво пазарувам и да прилагам съветите. Сега имам по- високо самочувствие и виждам как се доближавам до стила, който цял живот гоня, но не можех да постигна. Сузана има подход към всеки и вижда в теб, това което ти винаги си крил!
Деница Добрева
Александра димитрова
Сузана прави всичко с много любов, което е безценно! Ако общувате с нея, ще разберете какво значи човек да гори в работата си. Нейният усет за мода е рафиниран чрез продължително учене и лично изпробвана практика. Просто... говорете с нея! Аз мога само да благодаря!
Александра Димитрова

Повече за мен можеш да разбереш от следните видеа:

Пускане на видеото
Какво e Имиджмейкър? – Това не е професия, това е призвание.
Пускане на видеото

Как да изглеждаме по-уверени, представителни и стилни.

Безплатни стилни помощници

Свали си тези файлове, които ще ти помогнат да имаш добре подбран гардероб и да разнообразиш съчетанията на наличните си дрехи.

Лексикон

Алиса
Кого обичам най-много?
Дъщеря ми Алиса, която се роди март 2017та. Благословена съм с едно прекрасно и много добро по душа дете, от което се уча да живея щастливо всеки ден.
Алиса
Ивайло
Кой те твоята сродна душа?
Моят мъж Ивайло ме подкрепя във всяко начинание. Негова е идеята да създам този сайт. Той също направи обрат в кариерата - от адвокат към художник, виж творбите му тук
Ивайло
Януари, 2018
Заърших курс ...
Eos erant indoctum an, dictas invidunt est ex, et sea consulatu torquatos. Nostro aperiam petentium eu nam, mel debet urbanitas ad, idque complectitur eu quo. An sea autem dolore dolores.
Януари, 2018
Март, 2018
Стартирах своя блог "Advanced Style Advice"
Eos erant indoctum an, dictas invidunt est ex, et sea consulatu torquatos. Nostro aperiam petentium eu nam, mel debet urbanitas ad, idque complectitur eu quo. An sea autem dolore dolores.
Март, 2018
Май, 2018
Взех сертификат за...
Eos erant indoctum an, dictas invidunt est ex, et sea consulatu torquatos. Nostro aperiam petentium eu nam, mel debet urbanitas ad, idque complectitur eu quo. An sea autem dolore dolores.
Май, 2018
Юни, 2018
Първият ми клиент!
Eos erant indoctum an, dictas invidunt est ex, et sea consulatu torquatos. Nostro aperiam petentium eu nam, mel debet urbanitas ad, idque complectitur eu quo. An sea autem dolore dolores.
Юни, 2018

Свържи се с мен