Skip to content

За мен

Здравей, аз съм Сузана Бойчева – твоята стилна съветница и вярвам, че облеклото ти играе важна роля в начина, по който се чувстваш и действаш!

Създадох сайта Adanced Style Advice, за да споделя с теб своите знания за имидж, стил и облекло и да ти дам необходимите съвети за това как да се обличаш елегантно и с увереност.

Като дипломиран имидж консултант и личен стилист и съм тук, за да ти помогна да се превърнеш в най-добрата версия на себе си чрез облеклото и стила.

Професионален път

Винаги съм обичала да пазарувам, да се докосвам до дрехите и да измислям съчетания. Но до скоро нямах идея защо някои съчетания работят по-добре от други и защо има такава разлика в това кое ми отива и кое не.

Докато не започнах създаването на Advanced Style Advice. Преди да напиша всяка една статия, аз правех обстойно проучване, за да мога да ти предоставя най-обективната, точна и полезна информация.

Година след началото, записах и професионално обучение при британската имидж консултантка с 40 годишен опит в областта – Ким Боулсоувър. Завърших общо 11 курса, за 7 от които получих професионални дипломи и се превърнах в любимата ученичка на Ким, която ми предложи доживотно менторство. 

Това ми дава компетентността и увереността да работя с теб на най-високо професионално ниво и да ти помагам да бъдеш най-добрата версия на себе си.

Мечтата на едно дете

От малка съм обсебена от модата и стила. Мечтата ми бе да стана моден дизайнер и постоянно шиех, прекроявах и стилизирах дрехите си. 

Била съм главен редактор на лайфстайл списание, в което ръководех изцяло модната секция и пишех статии за мода и стил. Създадох и блог за улична мода „Sofia Fashion Capital“, в който представях интересните хора по улиците на столицата, давайки своя експертен коментар за облеклото им.

Дори живях в Копенхаген половин година, подготвяйки в едно централно ателие своето портфолио за кандидатстване в университета по дизайн. 

Работила съм с млади български дизайнери и столични бутици – модата и стилът винаги са били моя страст.

Смятам, че облеклото служи за себеизразяване и начина ни на обличане оказва огромно влияние върху това как се чувстваме и как ни възприемат другите.

То е основен индикатор за емоционалното ни състояние и неподходящото облекло може да въздейства силно на самочувствието ни в дългосрочен план. 

Щом си тук и четеш тези редове (и статиите ми), сигурно си целеустремена и силна жена, която винаги търси начин да се усъвършенства и аз съм винаги насреща, за да ти помогна да намериш точните решения за твоя стил и облекло.

Ако мога да дам едно определение за отношението към работата ми в момента, то би било #удовлетворение.

Радвам се безкрайно много, че имам възможността да помагам на множество дами като теб да изглеждат и да се чувстват великолепно в облеклото си. Когато видя промяната в изражението, разширяването на очите и широката усмивка в лицата на дамите, с които работя, това е моментът, в който съм най-удовлетворена!

Защото разбирам, че съм си свършила добре работата!

Защо да избереш да работиш с мен?

Индивидуален подход

Подходът ми е съобразен с личността и моята работа е да задоволя твоите лични нужди и стремежи.

Внимание към детайла

Обучена съм да вниквам в същността на твоите стилни въпроси и да ти помагам да ги разрешаваш.

Личността на първо място

Не налагам готови и универсални решения, а ти давам насоки за най-подходящите за теб, защото така ти ставаш част от процеса и резултатите са много удовлетворяващи.

Професионализъм

Държа на реда, структурата и коректността. При мен няма изненади и очаквам същото отношение и от отсрещната страна.

Винаги до теб

Нашите отношения не свършват след края на срещата ни. Аз съм винаги насреща, за да ти помагам и да те подкрепям в твоя стилен път.

Весела Илиева
Начинът, по който Сузи комуникира с клиентите си е много предразполагащ, изслушва много внимателно всичко споделено, и по този начин взима предвид не само физическите данни и начина, по който изглежда човек, но и вниква в личността и емоциите, което прави консултацията наистина пълноценна.
Весела Илиева
Деница Добрева
Много съм благодарна на Сузана, че ме открехна и ми помогна. В началото ми бе адски трудно да осмисля и приложа дадените насоки, но с времето започнах да се замислям какво пазарувам и да прилагам съветите. Сега имам по- високо самочувствие и виждам как се доближавам до стила, който цял живот гоня, но не можех да постигна. Сузана има подход към всеки и вижда в теб, това което ти винаги си крил!
Деница Добрева
Александра димитрова
Сузана прави всичко с много любов, което е безценно! Ако общувате с нея, ще разберете какво значи човек да гори в работата си. Нейният усет за мода е рафиниран чрез продължително учене и лично изпробвана практика. Просто... говорете с нея! Аз мога само да благодаря!
Александра Димитрова

Повече за мен можеш да разбереш от следните видеа:

Пускане на видеото
Какво e Имиджмейкър? – Това не е професия, това е призвание.
Пускане на видеото

Как да изглеждаме по-уверени, представителни и стилни.

Безплатни стилни помощници

Свали си тези файлове, които ще ти помогнат да имаш добре подбран гардероб и да разнообразиш съчетанията на наличните си дрехи.
error: