Skip to content

Уверена в своя избор

Бъди напълно наясно какво ти отива и съчетавай дрехите си с лекота

уверена в своя избор

За консултацията

Ако мечтаеш за промяна в начина си на обличане, това е твоята програма. По време на 2-те консултации, които са – “Анализ на цветовете” и “Анализ на фигура и стил”, ще разбереш какво точно ти отива като цвят, кройка, материя и стилистика.

Няма вече да се чудиш какво да облечеш, защото много добре ще знаеш какво ти седи добре и как да правиш успешни съчетания.

Всяко твое облекло ще е различно и интересно, но и в пълна хармония с твоята естествена красота и неповторима индивидуалност.

Ще добиеш увереност при избора на облекло за всяка ситуация и ще можеш лесно и бързо да разпознаваш подходящите за теб дрехи в магазините. Това ще ти спести много време и огромни суми, похарчени за дрехи, които не носиш.

С тази програма ще развиеш своя усет за облеклото, поглеждайки се в огледалото, ще си доволна от избора си и ще получаваш постоянно комплименти за начина, по който изглеждаш.

Йоанна Неделчева
Консултациите със Сузана ме накараха да се чувствам не само по- уверена в избора ми на дрехи, но и подобри самочувстеието ми - чувствам се по-добре в кожата си!
Йоанна Неделчева
Патрисия Цанкова
Благодаря ти, че ми вдъхна увереност и ми показа как да подчертавам формите си, така че да подчертая женствеността си. Информацията в консултацииите беше стегната и подкрепена с примери и илюстрации, което за мен е важно.
Патрисия Цанкова
Росена Стефанова
Много ти благодаря Сузана за консултациите и отделенено време. Минаха неусетно и ми се искаше да продължат още и още. Не съм предполагала колко може да му се улесни живота на човек след среща с теб. Аз не обичам да пазарувам и доста се лутам, когато си избирам дрехите. Благодарение на теб сега съм ориентирана - знам какво искам, какво ми трябва и какво ще ми стои. Спести ми много време, пари, чудене. А аз получих чудесен външен вид и увереност. Благодаря ти! :)))
Росена Стефанова

Детайли

Как?

Консултациите се провеждат онлайн

Колко време?

до 2 часа всяка

Какво?

Пакетът включва 2 отделни консултации - "Анализ на цветовете" и "Анализ на фигура и стил"

Още?

До 2 дни след консултациите получаваш файл с препоръки за избор на облекла спрямо оцветяването, фигурата и стила и получаваш видеозапис на всяка от двете сесии.

Купи на вноски

Цена?

390.00лв. / месец за 2 месеца

Купи сега

Цена?

780.00лв.

error: