Skip to content

Уверена в своя избор

Бъди напълно наясно какво ти отива и съчетавай дрехите си с лекота

уверена в своя избор

За консултацията

Ако мечтаеш за промяна в начина си на обличане, това е твоята програма. По време на 2-те консултации, които са – “Анализ на цветовете” и “Анализ на фигура и стил”, ще разбереш какво точно ти отива като цвят, кройка, материя и стилистика.

Няма вече да се чудиш какво да облечеш, защото много добре ще знаеш какво ти седи добре и как да правиш успешни съчетания.

Всяко твое облекло ще е различно и интересно, но и в пълна хармония с твоята естествена красота и неповторима индивидуалност.

Ще добиеш увереност при избора на облекло за всяка ситуация и ще можеш лесно и бързо да разпознаваш подходящите за теб дрехи в магазините. Това ще ти спести много време и огромни суми, похарчени за дрехи, които не носиш.

С тази програма ще развиеш своя усет за облеклото, поглеждайки се в огледалото, ще си доволна от избора си и ще получаваш постоянно комплименти за начина, по който изглеждаш.

Мария Златева
Много съм доволна от двете консултации, които направихме със Сузи, за цветовете, анализ на фигура и стил. Наистина научих много неща, които не знаех. По принцип съм човек, който се интересува от мода и ми се искаше да потвърдя моите усещания за цвят, които за моя изненада се оказаха погрешни. Сузи ми показа цветовете, които подхождат много повече на моята кожа и ме накара да ги погледна въобще. Досега не се бях заглеждала, че съществуват дрехи в подобни цветове. След консултацията още на същия ден си купих няколко нови дрехи, следвайки насоките от консултацията. Изключително препоръчвам консултациите за хора, които са склонни да трупат дрехи, които не носят. След консултацията, като влязох в магазина, се оглеждах само за дрехи в тези цветове, които ми подхождат и наистина пазаруването е по- лесно и осъзнато най- вече. Благодарна съм на Сузи и на себе си, че взех най- накрая това решение и да се консултирам с професионалист.
Мария Златева
Мария Панайотова
Времето, прекарано със Сузи, повреме на двете консултации, беше изключително приятно. Персоналното отношение, детайлите, които се обсъждат и всяка една тема, която засяга, отразяват професионализма и отдадеността на Сузана към това, което прави. Единственото нещо, за което съжалявам, е че не си подарих тези консултации по-рано! Изключително полезни, вдъхновяващи и подробни, анализите, които Сузи прави, са страхотен начин да подобрите ежедневието и самочувствието си.
Мария Панайотова
Росена Стефанова
Много ти благодаря Сузана за консултациите и отделенено време. Минаха неусетно и ми се искаше да продължат още и още. Не съм предполагала колко може да му се улесни живота на човек след среща с теб. Аз не обичам да пазарувам и доста се лутам, когато си избирам дрехите. Благодарение на теб сега съм ориентирана - знам какво искам, какво ми трябва и какво ще ми стои. Спести ми много време, пари, чудене. А аз получих чудесен външен вид и увереност. Благодаря ти! :)))
Росена Стефанова

Детайли

Как?

Консултациите се провеждат онлайн

Колко време?

до 2 часа всяка

Какво?

Пакетът включва 2 отделни консултации - "Анализ на цветовете" и "Анализ на фигура и стил"

Още?

До 2 дни след консултациите получаваш файл с препоръки за избор на облекла спрямо оцветяването, фигурата и стила и получаваш видеозапис на всяка от двете сесии.

Купи сега

Цена?

980.00лв.

error: