Skip to content

Професионални уроци
по имидж и стил

Превърни се в експерт по стила и облеклото и развивай своя успешен бизнес

Стани имидж консултант

Това обучение е за дами, които искат да вникнат дълбоко в света на личния стил и облеклото. След завършването на всеки един курс, ти ще можеш уверено да прилагаш знанията си, както върху себе си, така и върху клиентите си. Информацията е систематизирана и изчерпателна, насочена към работа с индивидуалните характеристики и нужди на всеки клиент.

След това обучение ти ще можеш сама да създадеш своя система за квалификация, анализ и провеждане на твоите консултации. Ще можеш да изградиш един уникален и успешен бизнес, който да ти носи освен финансовата стабилност, но и удовлетворението от работата, за която винаги си мечтала.

Обучението се провежда онлайн и е индивидуално, т.е. ти получаваш цялото ми внимание и всички отговори на твоите въпроси. За разлика от другите обучения по имидж и стил, не ти налагам своята методика, а ти помагам да разбереш основите и да ги развиеш по най-подходящия за теб начин.

Защото клиентите ти ще идват при теб заради твоя уникален подход. А, за да го установиш, е необходимо да си стабилно стъпила върху основите на стилистиката. И аз ще ти помогна да направиш точно това.

Предлагам ти 4 курса:

Курсовете могат да се заявят в пълния пакет или по отделно. За повече информация и цени се свържи с мен чрез контактната форма.

Цветовете - свойства и анализ на цветовете

Свържи се с мен за повече информация.

Личен стил за дами - фигура, визия, кройки, материи, стилистика

Свържи се с мен за повече информация.

Дрехи на закачалка

Изграждане на функционален гардероб

Свържи се с мен за повече информация.

Шопинг - онлайн и на живо

Свържи се с мен за повече информация.

Жена с чанти на шопинг
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean commodo rhoncus neque, sit amet venenatis orci accumsan nec. Sed vehicula, quam non tempus blandit, quam nunc molestie ex, at rhoncus ex quam viverra quam. In sodales dignissim sem. Nunc nec sollicitudin nunc, eget porta tortor.

Свържи се с мен