Skip to content

Професионални уроци
по стил и облекло

Превърни се в експерт по стила и облеклото и развивай своя успешен бизнес

консултация по въпрос

Стани консултант по стил и облекло

Това обучение е за дами, които искат да вникнат дълбоко в света на личния стил и облеклото. След завършването на всеки един курс, ти ще можеш уверено да прилагаш знанията си, както върху себе си, така и върху клиентите си. Информацията е систематизирана и изчерпателна, насочена към работа с индивидуалните характеристики и нужди на всеки клиент.

След това обучение ти ще можеш сама да създадеш своя система за квалификация, анализ и провеждане на твоите консултации. Ще можеш да изградиш един уникален и успешен бизнес, който да ти носи освен финансовата стабилност, но и удовлетворението от работата, за която винаги си мечтала.

Обучението се провежда онлайн и е индивидуално, т.е. ти получаваш цялото ми внимание и всички отговори на твоите въпроси. За разлика от другите обучения по имидж и стил, не ти налагам своята методика, а ти помагам да разбереш основите и да ги развиеш по най-подходящия за теб начин.

Защото клиентите ти ще идват при теб заради твоя уникален подход. А, за да го установиш, е необходимо да си стабилно стъпила върху основите на стилистиката. И аз ще ти помогна да направиш точно това.

Биляна Стоянова
Сузана е професионалист. За мен е най-добрият стилист в България и аз съм щастлива, че работя с нея. Тя е не само строг учител, може да бъде и много забавна. На всяка среща с нея имах причина да се посмея. За Сузана беше важно да науча материала, независимо колко време щеше да ни отнеме. Беше на линия винаги, когато имах въпроси относно домашните. Тя се съобразяваше изцяло с мен и моят план по отношение на срещите ни. За мен е чест да бъда част от Advanced Style Advice 🏆
Стилист и Имидж консултант
Зорка Бакалова
Сузи е единственият професионалист развил се в тази област в България. Тя знае как да предостави / предаде информацията, така че да ти стане напълно ясно. В учебниците си представя информацията до последния детайл, а в обучителните видеа (които можеш да гледаш многократно) споделя личния си опит и наблюдения от практиката и с клиенти, което е едно от най-ценните неща. С уникалните видео презентации разяснява и показва нагледно как изглеждат цветовете, чрез многобройни примери, така, че да се научи окото ти (за визуалните хора) да свиква. Изключително съм благодарна , горда и щастлива от факта , че Сузи е мой ментор. ❤️
Стилист и Имидж консултант
288903617_1067898860811865_4335881759244449556_n
Сузи е един изключителен човек и професионалист! Избрах да се обучавам при нея преди всичко по интуиция и за сетен път интуицията ми не ме подведе. Не мога да Ви опиша с какво нетърпение очаквах всяка една среща, всеки един урок с нея! Когато урока започваше..... и аз вече бях сякаш в друго измерение - Сузи има този талант да обяснява по толкова простичък и ясен начин, че просто няма начин да не ти се изяснят и неизяснимите неща, термини и т.н. Аз съм се хващала, че задавам един и същ въпрос по два, дори три пъти в рамките на един урок - и знаете ли, кое най-учудващото - Сузи винаги ми отговаряше все едно, че й задавам този въпрос за първи път! За да си ментор, коуч в дадена област едно от НАЙ-ВАЖНИТЕ качества, които непременно човек трябва да притежава е - ТЪРПЕНИЕТО! Казвам го това от опит! А с това нейно качество Сузи ме спечели още повече! Знаеща, отдадена на професията и топ професионалист! Това е Сузана Бойчева! Благодаря ти, Сузи за отдадеността, за прекрасните моменти и разговори които сме имали по време на цялото ми обучение и за изключиителните знания и информация които ми предаде за да имам увереността да упражнявам тази красива и стилна професия!
Ваня Николова

Предлагам ти 4 курса:

Курсовете могат да се заявят в пълния пакет или по отделно. За повече информация и цени се свържи с мен чрез контактната форма.

Цветовете - свойства и анализ на цветовете

Цветовете са първата спирка от стилното приключение.

Личен стил за дами - фигура, визия, кройки, материи, стилистика

Стилът е система от знания и умения, които ще получиш в този курс.

Изграждане на функционален гардероб

Функционалният гардероб решава всички проблеми в стила на твоите клиенти.

Шопинг - онлайн и на живо

Един курс за осъзнато, стратегическо и целенасочено пазаруване.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean commodo rhoncus neque, sit amet venenatis orci accumsan nec. Sed vehicula, quam non tempus blandit, quam nunc molestie ex, at rhoncus ex quam viverra quam. In sodales dignissim sem. Nunc nec sollicitudin nunc, eget porta tortor.
error: