Skip to content

Изграждане на Функционален гардероб

Твоят добре подбран гардероб, в който има само дрехи, които съчетаваш лесно и обожаваш да носиш

Ревизия на гардеорба консултация

За консултацията

Функционален е този гардероб, който отваряш и със затворени очи можеш бързо да направиш стилно, елегантно и много успешно съчетание от наличните си дрехи. 

Всичко в него пасва идеално на формите ти, подчертава естествената ти красота, акцентира на най-добрите ти качества и засилва твоята увереност всеки ден.

При тази пакетна услуга получаваш индивидуални насоки за това как да избираш облеклото си спрямо оцветяването, фигурата и личния ти стил. Докато ревизираме гардероба ти, работим с наличните ти дрехи, като ти давам полезни и практични съвети за тяхното използване.

Нямаш си на представа колко съчетания имаш в гардероба си, за които въобще не си се сещала и аз ще ти ги представя.

По време на ревизията изготвяме шопинг лист, който ще ти служи за едно осъзнато, целенасочено и най-вече успешно пазаруване.

Анализ на цветовете

Първата стъпка е Анализ на цветовете, където ще разгледаме подробно твоето оцветяване и кои цветове ти отиват.

След консултацията ще бъдеш по-уверена и ще знаеш как да създаваш нови и неочаквани дори комбинации, които ти седят прекрасно.

И освен в облеклото, ще можеш веднага да приложиш наученото и в грима и прическата си.

Анализ на фигура и стил

Втората стъпка е Анализ на фигура и стил, където ще ти покажа кои са най-подходящите за теб кройки, материи, детайли и стилистика в облеклото.

Тази консултация засилва самочувствието ти и разбираш как да подчертаваш силните си страни.

А онези, които наричаш “недостатъци”, вече отпадат като фокус в начина ти на обличане.

Ревизия на гардероба

Третата стъпка е Ревизия на гардероба, при която ще разгледаме на живо твоя гардероб, ще разчистим, ще разиграем различни съчетания и ще определим какво ти е необходимо.

Най-накрая ще имаш пълна представа с какво разполагаш и един гардероб пълен с неща, които реално носиш.

Неминуемо ще придобиеш още по-силна увереност в избора на облекло и съчетаването.

Патрисия Цанкова
Винаги съм предпочитала комуникацията на живо и това посещение го доказа, защото на него се видяха истинските и детайлни нюанси/черти на очите и лицето ми, които доста ми помогнаха при разбирането и избирането на дрехи, съответстващи на моето оцветяване. Сузана се справи изключително бързо с “разчистването” и подреждането на подходящите дрехи в гардероба ми. На посещението обсъдихме различни теми, както и с какви от наличноте ми бижута мога да съчетавам облеклото си. Благодаря ти за професионализма и топло отношение! 🙏🏻
Весела Илиева
pexels-photo-852793
Отначало си мислех, че ще трябва да изхвърля всичко. Да ти призня никога не би ми хрумнало да направя предложените съчетания, още повече, че ти направи тези сетове само с неща, които вече имах! Благодаря ти от сърце!
Ивелина Пейковска
Каролина Радичкова
Беше ми изключително интересно да разгледам целия си гардероб заедно с теб, Сузана! Дадох си сметка, че в него има много потенциал - стига само да знам как да го използвам! След анализа на цветове и фигура и стил, с нетърпение очаквах и ревизията на гардероба! За мен беше важно да обсъдим това, с което разполагам в момента като дрехи, аксесоари и обувки, за да може да не се лутам безцелно по магазините. Вече бих казала, че оценявам красивите и добре изработени дрехи, но не искам на всяка цена да ги притежавам. А това смятам, че един от най-важните уроци за мен - да пазарувам спрямо нуждите, а не спрямо настроението си! Благодаря ти за професионализма и отношението! 🫶🏻
Каролина Радчичкова

Детайли

Как?

Първите 2 стъпки са онлайн, последната е на живо

Колко време?

Общо 7 часа

Какво?

Първо ще минем онлайн през теорията при Анализите на цветовете, фигурата и стила и след това ще разгледаме на живо в твоя дом гардеорба ти

Купи на вноски

Цена?

363.00лв. / месец за 5 месеца

Купи сега

Цена?

1648.00лв.

error: