Skip to content

Изграждане на Функционален гардероб

Твоят добре подбран гардероб, в който има само дрехи, които съчетаваш лесно и обожаваш да носиш

Ревизия на гардеорба консултация

За консултацията

Тази консултация е най-любимата ми, защото при нея ти давам всичките си знания и умения, като ги рафинирам така, че да решат всичките ти въпроси и проблеми в облеклото.

Давам ти насоки за това как да използваш всяка дреха спрямо фигурата, визията, оцветяването и личния си стил. Работя с наличните ти дрехи, като ти давам професионални насоки за тяхното стилизиране.

Нямаш си на представа колко съчетания имаш в гардеорба си, за които въобще не си се сещала и аз ще ти ги представя.

Какво ще рече “функционален” гардероб?

Това е гардеробът, който отваряш и със затворени очи можеш да избереш стилно, елегантно и много успешно съчетание от наличните си дрехи.

Всичко в него ти пасва идеално на формите, подчертава естествената ти красота, засилва най-добрите ти качества и ти помага да извършваш всички дейности, които имаш за деня.

По време на консултацията ще разбереш:

Консултацията се състои в това да направим онези фини настройки в начина ти на обличане, които ще ти донесат дълготраен успех при съчетаването и пазаруването.

Ревизия на гардеорба консултация
Весела Илиева
Консултацията със Сузана е изключително приятно изживяване с резултат, който надви очакванията ми. Начинът, по който Сузи комуникира с клиентите си е много предразполагащ, изслушва много внимателно всичко споделено, и по този начин взима предвид не само физическите данни и начина, по който изглежда човек, но и вниква в личността и емоциите, което прави консултацията наистина пълноценна. Съветите ѝ са винаги на място, поднесени на разбираем език, в приятен за четене стил, който дава увереност и е изключително лесен за следване. Радвам се, че я открих и се доверих на съветите ѝ.
Весела Илиева
pexels-photo-852793
Отначало си мислех, че ще трябва да изхвърля всичко. Да ти призня никога не би ми хрумнало да направя предложените съчетания, още повече, че ти направи тези сетове само с неща, които вече имах! Благодаря ти от сърце!
Ивелина Пейковска
151805295_10159555960574701_7356736305121671584_o
Изживяването със Сузи е подарък който всяка жена трябва да си подари няколко часа само за себе си. Прекрасно, поучително, вълнуващо! Прекрасна, Сузи пожелавам ти успех!
Ивелина Колева

Детайли

Как?

Консултацията се провежда на живо в твоя дом

Колко време?

До 6 часа

Какво?

След консултацията ти давам предложения за нови попълнения, които можеш да закупиш веднага. За пълния пакет на услугата ми пиши чрез формата отстрани.

Купи сега

Цена?

580.00лв.