Skip to content

Анализ на фигура и стил

Разбери кои са дрехите, които подчертават по подходящ начин фигурата ти и отразяват твоята личност във всички сфери на живота

Анализ на фигурата консултация

За консултацията

Ако искаш започнеш да разпознаваш кои дрехи подчертават предимствата на фигурата ти, това е твоята консултация.

При анализа на твоята фигура и стил ще разгледаме какви са спецификите на фигурата ти, за да можеш да подбираш облеклата си така че да подчертават силните ти страни.

Ще разбереш как да подбираш най-добрите модели, кройки, материи и дължини според твоя тип фигура. 

Ще разясним и какъв точно е твоят стил, кои облекла са подходящи за теб и как можеш да правиш успешни съчетания в зависимост от дейносите, които извършваш.

И най-важното – ще спреш да пазаруваш дрехи, които не ти седят добре. По този начин качеството на гардеорба ти ще се покачи значително и ще изглеждаш модерна и елегантна винаги.

За кого е подходяща

Мария Ананиева
Консултацията за анализ на фигура за мен беше изключително полезна. До този момент бях живяла с определена представа за фигурата си и кое трябва да скрия с дрехи и кое да покажа. След тази консултация всичко се промени и представата ми за стил е вече коренно различна!
Мария Ананиева
Христина Владкова
Чувствам се окрилена от всички идеи, с които се напълни главата ми. Освен това се чувствам и много по-уверена , когато избирам какво да облека, дори да е малко по-необичайно. Просто консултациите с теб имат не само ефект върху гардероба, но и върху самочувствието!
Христина Владкова
Мария Цолова
Благодаря много на Сузана за консултацията на тема "Фигура и стил". Тя беше много мила и професионална, като успя да сподели много полезна информация за мен. Най-важното беше, че е направила персонален анализ, който ми помогна да разбера какво ми стои най-добре. Тя винаги е много мила и споделя информацията много ясно и структурирано. Определено бих я препоръчала на всеки, който иска да подобри своя стил.
Мария Цолова

Детайли

Как?

Консултацията се провежда онлайн

Колко време?

До 2 часа

Какво?

До 2 дни след консултацията получаваш файл - с препоръчителните кройки за всяка категория дрехи и с описание на твоят стил и какви дрехи, аксесоари, грим и прическа да избираш.

Още?

Получаваш и видеозапис на сесията.

Купи сега

Цена?

580.00лв.

Купи в пакет

error: