Skip to content

Шопинг - онлайн и на живо

Един курс за осъзнато, стратегическо и целенасочено пазаруване

Шопинг онлайн и на живо курс

За курса

Това може да бъде финалната консултация в твоята програма или единствената консултация, която предлагаш на клиентите си.

По време на този курс те запознавам с основите на шопинга и ти давам система за работа с клиенти, така че да остават винаги доволни и да искат да продължат работата с теб.

Курсът е подходящ за дами, минали курсовете Анализ на цветовете, Личен стил за дами и Изграждане на функционален гардероб.

Детайли

Метод на провеждане

Курсът е индивидуален и се провежда онлайн

Продължителност на курса?

Зависи от теб

Получаваш

2 видеа по 1 час

И още

2 часа онлайн срещи за и упражнения и обсъждане на домашните

Допълнително

Необходимите материали и достъп до групата на Личните стилисти

Купи на вноски

Цена?

140.00лв. / месец за 2 месеца и 200.00лв. такса за записване

Купи сега

Цена?

400.00лв.

Биляна Стоянова
Сузана е професионалист. За мен е най-добрият стилист в България и аз съм щастлива, че работя с нея. Тя е не само строг учител, може да бъде и много забавна. На всяка среща с нея имах причина да се посмея. За Сузана беше важно да науча материала, независимо колко време щеше да ни отнеме. Беше на линия винаги, когато имах въпроси относно домашните. Тя се съобразяваше изцяло с мен и моят план по отношение на срещите ни. За мен е чест да бъда част от Advanced Style Advice 🏆
Стилист и Имидж консултант
Зорка Бакалова
Сузи е единственият професионалист развил се в тази област в България. Тя знае как да предостави / предаде информацията, така че да ти стане напълно ясно. В учебниците си представя информацията до последния детайл, а в обучителните видеа (които можеш да гледаш многократно) споделя личния си опит и наблюдения от практиката и с клиенти, което е едно от най-ценните неща. С уникалните видео презентации разяснява и показва нагледно как изглеждат цветовете, чрез многобройни примери, така, че да се научи окото ти (за визуалните хора) да свиква. Изключително съм благодарна , горда и щастлива от факта , че Сузи е мой ментор. ❤️
Стилист и Имидж консултант
288903617_1067898860811865_4335881759244449556_n
Сузи е един изключителен човек и професионалист! Избрах да се обучавам при нея преди всичко по интуиция и за сетен път интуицията ми не ме подведе. Не мога да Ви опиша с какво нетърпение очаквах всяка една среща, всеки един урок с нея! Когато урока започваше..... и аз вече бях сякаш в друго измерение - Сузи има този талант да обяснява по толкова простичък и ясен начин, че просто няма начин да не ти се изяснят и неизяснимите неща, термини и т.н. Аз съм се хващала, че задавам един и същ въпрос по два, дори три пъти в рамките на един урок - и знаете ли, кое най-учудващото - Сузи винаги ми отговаряше все едно, че й задавам този въпрос за първи път! За да си ментор, коуч в дадена област едно от НАЙ-ВАЖНИТЕ качества, които непременно човек трябва да притежава е - ТЪРПЕНИЕТО! Казвам го това от опит! А с това нейно качество Сузи ме спечели още повече! Знаеща, отдадена на професията и топ професионалист! Това е Сузана Бойчева! Благодаря ти, Сузи за отдадеността, за прекрасните моменти и разговори които сме имали по време на цялото ми обучение и за изключиителните знания и информация които ми предаде за да имам увереността да упражнявам тази красива и стилна професия!
Ваня Николова
error: