Skip to content

Цветовете - свойства и анализ на цветовете

Цветовете са първата спирка от стилното приключение

Курс анализ на цветовете

За курса

По време на това обучение ти ще се научиш да определяш най-подходящите цветове за всеки твой клиент веднага, щом го видиш, без да използваш никакви допълнителни материали.

Основният фокус на обучението по Анализ на цветовете при мен е личността на клиента. Ще ти помогна да можеш да съчетаваш знанията, които ще ти преподам, с индивидуалността на всеки твой клиент, за да спечелиш неговото доверие, лоялност и благодарност.

Ще разгледаме в дълбочина свойствата на цветовете, ще разбереш как са представени в оцветявнето на всеки твой клиент (и всеки човек, който срещнеш на улицата или видиш по телевизията дори) и ще можеш да дадеш професионални насоки за използването на най-подходящите цветове в облеклото, аксесоарите, бижутата, грима, косата.

Детайли

Метод на провеждане

Курсът е индивидуален и се провежда онлайн

Продължителност на курса?

Зависи от теб

Получаваш

10 обучителни видеа по 1 час всяко

И още

6 часа онлайн срещи с мен за упражнения и обсъждане на домашните

Допълнително

Необходимите материали и достъп до групата на Личните стилисти

Купи сега

Цена?

2000.00лв.

Биляна Стоянова
Сузана е професионалист. За мен е най-добрият стилист в България и аз съм щастлива, че работя с нея. Тя е не само строг учител, може да бъде и много забавна. На всяка среща с нея имах причина да се посмея. За Сузана беше важно да науча материала, независимо колко време щеше да ни отнеме. Беше на линия винаги, когато имах въпроси относно домашните. Тя се съобразяваше изцяло с мен и моят план по отношение на срещите ни. За мен е чест да бъда част от Advanced Style Advice 🏆
Стилист и Имидж консултант
Зорка Бакалова
Сузи е единственият професионалист развил се в тази област в България. Тя знае как да предостави / предаде информацията, така че да ти стане напълно ясно. В учебниците си представя информацията до последния детайл, а в обучителните видеа (които можеш да гледаш многократно) споделя личния си опит и наблюдения от практиката и с клиенти, което е едно от най-ценните неща. С уникалните видео презентации разяснява и показва нагледно как изглеждат цветовете, чрез многобройни примери, така, че да се научи окото ти (за визуалните хора) да свиква. Изключително съм благодарна , горда и щастлива от факта , че Сузи е мой ментор. ❤️
Стилист и Имидж консултант
288903617_1067898860811865_4335881759244449556_n
Сузи е един изключителен човек и професионалист! Избрах да се обучавам при нея преди всичко по интуиция и за сетен път интуицията ми не ме подведе. Не мога да Ви опиша с какво нетърпение очаквах всяка една среща, всеки един урок с нея! Когато урока започваше..... и аз вече бях сякаш в друго измерение - Сузи има този талант да обяснява по толкова простичък и ясен начин, че просто няма начин да не ти се изяснят и неизяснимите неща, термини и т.н. Аз съм се хващала, че задавам един и същ въпрос по два, дори три пъти в рамките на един урок - и знаете ли, кое най-учудващото - Сузи винаги ми отговаряше все едно, че й задавам този въпрос за първи път! За да си ментор, коуч в дадена област едно от НАЙ-ВАЖНИТЕ качества, които непременно човек трябва да притежава е - ТЪРПЕНИЕТО! Казвам го това от опит! А с това нейно качество Сузи ме спечели още повече! Знаеща, отдадена на професията и топ професионалист! Това е Сузана Бойчева! Благодаря ти, Сузи за отдадеността, за прекрасните моменти и разговори които сме имали по време на цялото ми обучение и за изключиителните знания и информация които ми предаде за да имам увереността да упражнявам тази красива и стилна професия!
Ваня Николова
error: