Skip to content

Анализ на цветовете

Подходящите цветове те карат да сияеш, а правилните им съчетания в облеклото подчертават красотата ти

Анализ на цветовете консултация

За консултацията

Анализът на цветовете, който ти предлагам, е малко по-различен от стандартния цветови анализ. Освен че е онлайн (което дава техническа възможност за абсолютно точно определяне на твоите най-подходящи цветове), но и засяга цялостното облекло.

Тъй като не обличаш само горната част на тялото си и винаги трябва да подбираш подходящи дрехи в определени цветове за долната и за аксесоарите, трябва да знаеш как да комбинираш успешно цветовете.

Затова при този анализ, не само ще открием кои са твоите цветове, които карат визията ти да засияе (дори без грим), но и как да правиш успешни и подходящи съчетания с тях.

Ще ти дам и насоки за грима, цвета на косата и използването на аксесоари (обувки, чанти, бижута и т.н.) в облеклото. Ще получиш и насоки за това как да изградиш палитра за своя гардеорб.

Всичко това ще ти бъде от огромна полза при шопинг и при изгражднето на елегантния ти изглед .

За кого е подходяща

Ния Стефанова
Препоръчвам на всеки, който иска да инвестира в себе си и да разбере по-добре стила си и какво би работило най-добре за него, да се допита до услугите на Сузана. Цветовият анализ беше много професионален, приятен, вдъхновяващ и мега практичен за мен - веднага приложих повечето от съветите. Благодаря ти, Сузи!
Ния Стефанова
Анелия Тодорова
Здравей, Сузи! Благодаря за прекрасната консултация "Анализ на цветовете", поднесена с много професионализъм и лекота. Получих изключително ценни, полезни и лесно приложими съвети. Щастлива съм, че ти се доверих. Вече пазарувам с по-голямо удоволствие и увереност. Силно препоръчвам на на всички дами, които искат да се чувстват добре в дрехите и кожата си!
Анелия Тодорова
Галина Шойлекова
Консултацията със Сузи е прекрасно преживяване! Личното отношение и внимание, което получих от нея ме накара да се почувствам специална. Много ми хареса това, че Сузи се интересува от личните ти предпочитания за цветове и след това съвместно се се спирате на специфичните цветови комбинации. През цялото време си личеше с колко любов и внимание подхожда към работата и клиента си. Изпитвах притеснение дали онлайн ще се получи консултацията ни, но реших да рискувам и останах изключително доволна и вдъхновена да се обличам още по-добре. Препоръчвам я с две ръце!
Галина Шойлекова

Детайли

Как?

Консултацията се провежда онлайн

Колко време?

До 2 часа

Какво?

До 2 дни след консултацията получаваш файл с информацията, която сме обсъдили:

Още?

Получаваш и видеозапис на сесията.

Купи сега

Цена?

380.00лв.

Купи в пакет

error: