Skip to content

Услуги

Рафинирах услугите си до най-успешните и стойностни консултации и пакети, с които постигаш мигновени резултати.

Анализ на цветовете консултация

Искаш ли да разбереш кои са цветовете, които ти отиват и как да правиш успешни съчетания с тях? Това е консултацията, която ще ти даде отговор на всички твои цветни въпроси, ще ти спести много време и излишни покупки, както и ще ти помогне да обновиш гардероба си с дрехи, които наистина носиш, харесваш и ти седят великолепно.

Кои дрехи седят най-добре на твоята фигура, какъв етвоят уникален стил и как да избираш подходящи облекла за всякакви поводи ще обсъдим подробно по време на тази консултация. Да изглеждаш елегантно и женствено е всъщност много лесно постижимо.  

Това е специализирана консултация с персонализирани модни съвети и препоръки за гардероб, за да помогне на господата да изглеждат най-добре.

Целта тук е да повиша самочувствието ти и да ти помогна да правиш винаги положително впечатление както в личния, така и в професионалния си живот.

Създадох тази консултация за дамите и господата, които са минали през анализ на цветовете, стила, фигурата и сега имат нужда от допълнителни насоки при избора на облекло.

Тук са събрани всички услуги, които предлагам, и с този пакет ще се радваш на най-добри резултати. С негова помощ ще добиеш яснотата за това какво наистина ти отива и ще разбереш как цялата информация функционира на практика.

При тази пакетна услуга получаваш индивидуални насоки за това как да избираш облеклото си спрямо оцветяването, фигурата и личния ти стил. Докато ревизираме гардероба ти, работим с наличните ти дрехи, като ти давам полезни и практични съвети за тяхното използване.

Шопингът никога не е бил толкова лесен, интересен и успешен за теб, колко при тази услуга. Разкривам ти един съвсем нов свят от неочаквано добре седящи ти дрехи и аксесоари и ти помагам да ги стилизираш по уникален и много лесен начин.

error: