Skip to content

Услуги

Предлагам ти няколко консултации, от които можеш да избереш как да ти бъда най-полезна.

Не само ще открием кои цветове и какви техни специфични свойства карат визията ти да засияе (дори без грим), но и как да правиш успешни и стилни съчетания с тях.

Твоят специфичен начин на обличане е повлиян от много фактори, които ще обсъдим подробно, за да открием най-подходящия за теб начин на обличане и изразяване чрез облеклото.
Чертите на лицето ти, формата на тялото ти, неговата структура и специфики са отправните точки за определяне кои кройки, материи и детайли са най-подходящите при избора на цялостното ти облекло.
Гардеробът ти е мястото, от където започват всички твои проблеми с облеклото и стила. Функционалността на гардероба след тази консултация ти гарантира елиминирането на ситуацията с пълния гардероб и нищичко за носене.
Никога повече не купувай дрехи и аксесоари, без да си сигурна, че са правилните за теб. Помагам ти да правиш подходящи избори, които да внесат необходимото разнообразие и да засилят функционалността на гардероба ти.
Ако си готова да се превърнеш в жената, която си създадена да бъдеш с помощта на стила и облеклото, това е твоята програма.

Свържи се с мен