Skip to content

Услуги

Рафинирах услугите си до най-успешните и стойностни консултации, с които постигаш мигновени резултати.

Анализ на цветовете консултация

Искаш ли да разбереш кои са цветовете, които ти отиват и как да правиш успешни съчетания с тях? Това е консултацията, която ще ти даде отговор на всички твои цветни въпроси, ще ти спести много време и излишни покупки, както и ще ти помогне да обновиш гардероба си с дрехи, които наистина носиш, харесваш и ти седят страхотно.

Кои дрехи седят най-добре на твоята фигура, как да избираш подходящи кройки, материи и дължини – всичко това ще обсъдим по време на тази консултация. Да изглеждаш елегантно и женствено е всъщност много лесно постижимо.  

Личният стил е съвкупност от твоите предпочитания и специфични харектеристики на външността, характера и ежедневието ти. По време на тази консутлация ще разясним какъв точно е твоят стил, кои облекла са подходящи за теб и как можеш да правиш успешни съчетания в зависимост от дейносите, които извършваш.

Създадох тази консултация за дамите, които са минали през анализ на цветовете, стила, фигурата (при мен или друг колега) и сега имат нужда от допълнителни насоки.

Тук са събрани всички услуги, които предлагам, и с този пакет ще се радваш на най-добри резултати. С негова помощ ще добиеш яснотата за това какво наистина ти отива и ще разбереш как цялата информация функционира на практика.

При тази пакетна услуга получаваш индивидуални насоки за това как да избираш облеклото си спрямо оцветяването, фигурата и личния ти стил. Докато ревизираме гардероба ти, работим с наличните ти дрехи, като ти давам полезни и практични съвети за тяхното използване.

Най-добрите форми и модели, които отиват на твоето лице. Ще ти покажа какво да съобразяваш при търсенето, какви модели ще са ти удобни, ще паснат на формата на лицето ти и ще са подходящия размер.

Представям ти най-лесната система за изграждане на капсулен гардероб от наличните ти дрехи.

error: