Капсулен гардероб

Представям ти най-лесната система за изграждане на капсулен гардероб от наличните ти дрехи.

Колаж от дрехи

За видеото

В това двучасово видео ще ти представя система, с която много лесно и бързо можеш да изградиш своя капсулен гардероб с наличните си дрехи. Следвайки стъпките, ще откриеш точно от какви дрехи се нуждадеш и ще си създадеш навик за осъзнато пазаруване.

Тази система е идеална, ако искаш да спестиш време при съчетаване на облеклото си, както и да спреш да купуваш дрехи, които не носиш.

Александра димитрова
Оказа се, че хаосът в гардероба ми се дължи на липса на система. От видеото за изграждане на капсулен гардероб на Сузана, получих именно това: система. Прерових наличностите и видях, че имам потенциал за съчетания, на който въобще не съм обърнала внимание. Видеото беше едно от най-хубавите подаръци от мен за мен! Сузи, благодаря, че ни помагаш да извадим принцесите от себе си!!!
Александра Димитрова
Александра Зонкова
Уебинарът e превъзходен и много полезен. Вече си сортирам гардероба и с радост установих, че ми трябват само дребни неща като потници. И ми харесва, че цялата идея е да бъде съобразен с начина на живот, защото и аз много обичам тънки токчета, но с моето пешеходство как да стане?
Александра Зонкова

Детайли

Какво?

Видео запис, който ти предоставям след поръчката му

Колко време?

2 часа

Още?

Получаваш и презентацията на своя е-mail

Купи сега

Цена?

49.00лв.