fbpx
Как да носиш клин

Какво съветват мъжете: „Не носи клинове, те никога не лъжат!“

Клинът е един от най-удобните и лесни за носене дрехи, няма какво да си кривим душите. Но един мъж има много добра гледна точка и ме помоли да дам съвет на жените да не носят клинове.

„Клинът е една от дрехите, които никога не лъжат“ – ми каза той с назидателен тон. „Не препоръчвам да се носят клинове на обществени места, освен в спортните зали. Там или ще изглеждаш добре или поне хората ще си мислят, че поне нещо правиш, за да го постигнеш.“

Има право. До някъде, обаче. Недей да се отказваш от носенето на клинове извън залите за спорт. Но ги носи правилно и със стил.

Защо да избереш да носиш клинове по време на бременност, чети тук.

Материята, от която се правят клиновете, винаги съдържа солидна доза еластичност. Тя кара плата да залепва плътно за кожата ти и по този начин очертава всичко. Колкото е по-тънка материята, толкова по-очертаващо е положението. Клинът наистина не крие никакви тайни, напротив всичко лъсва като на огромен екран.

Имаш бричове – с клин ще изглеждаш сякаш си си сложила 2 грейпфрута на ханша. Имаш целулит – клинът ще придаде романтичен лунен пейзаж на дупето и бедрата ти, ама никой няма да има мераци да каца там. Криви са ти краката – клинът ще подчертае всяка извивка, че дори и тези, за които не си подозирала, че съществуват. И така…

Сега ще те посъветвам какви начини са подходящи за носене на клинове и кои да избягваш.

Какво друго съветват мъжете, чети тук.

Носи клина с блуза или връхна дреха, която ти покрива дупето.

За да избегнеш всички гореспоменати негативи, които един клин може да причини на осанката ти, го носи като чорапогащник. В смисъл – покривай си задните части.

Няма да сбъркаш, ако си сложиш клин с туника, напоследък модерните „oversize“ пуловери, с рокля тип „риза“ или с дълга жилетка над тениска или блуза.

Избирай плътни материи, ако не искаш да покриваш дупето си.

Няма нищо по-отблъскващо от жена с клин, през който прозира бельото й. Тънките трикотажни клинове са предназначени за носене вкъщи или за тренировки. Там е по-допустимо да покажеш повече, отколкото е нужно да се вижда (там всички гледат да им е удобно и на никой не му пука за твоите гащи).

Цветовете да са предимно тъмни.

Белите и бежовите клинове са най-голямите клюкарки и интригантки! Нищо не остава скрито-покрито. Една вдлъбнатинка или издутинка да имаш, точно нея ще осветят и ще предизвикат вълна от коментари и опулени погледи. Интригантки бе!

Шарените клинове прикриват далеч по-добре всякакви недостатъци и могат да се носят и без да прикриваш дупето си. Все пак внимавай с това в каква гама и размер са шарките и какви линии има по тях (хоризонталните разширяват).

Няма какво да те лъжа и да ти спестявам информация. Да носят клинове, без да покриват дупето и бедрата си, могат да си позволят само жени с изваяни форми и крака без бричове и целулит. А бе млади тинейджърки и жени до към 30.

За да разбереш какъв е твоят силует и какво да обличаш според него, чети тук.

Не слагам ограничението във възрастта просто ей така. Има си норми, които е добре да спазваш в стила си, ако искаш да изглеждаш адекватно.

Клиновете са идеални за носене през потчи цялата година. Не ги избягвай, просто ги носи така, че да не показваш това, което предпочиташ да остане между теб и огледалото в спалнята.

И помни – Клинът не е панталон!Click To Tweet

Носиш ли клинове и как? Защо ги предпочиташ или избягваш? Сподели бързо твоето мнение в коментарите 🙂

Ако смяташ, че тези съвети са полезни и повече хора трябва да научат за тях, сподели ги с приятелите си чрез бутоните долу.

Бутон за контакт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *