Skip to content

Какво съветват мъжете: „Не носи клин, клинът никога не лъже!“

Клинът е един от най-удобните и лесни за носене дрехи. Но един мъж, който има много интересна гледна точка, ме помоли да дам съвет на жените да не носят клинове.

„Клинът е една от дрехите, които никога не лъжат“ – ми каза той с назидателен тон. „Не препоръчвам да се носят клинове на обществени места, освен в спортните зали. Там, или ще изглеждаш добре, или поне хората ще си мислят, че поне нещо правиш, за да го постигнеш.“

Има право. Донякъде, обаче. Недей да се отказваш от носенето на клинове извън залите за спорт. Но ги носи правилно и със стил.

Материята, от която се правят клиновете, винаги съдържа солидна доза еластичност. Тя кара плата да залепва плътно за кожата ти и по този начин очертава всичко. Колкото е по-тънка материята, толкова по-очертаващо е положението. Клинът наистина не крие никакви тайни, напротив – всичко лъсва като на огромен екран.

Имаш бричове – с клин ще изглеждаш сякаш си си сложила 2 грейпфрута на ханша. Имаш целулит – клинът ще придаде романтичен лунен пейзаж на дупето и бедрата ти. Краката ти са криви – клинът ще подчертае всички извивки, че дори и тези, за които не си подозирала, че съществуват.

Подходящи начини за носене на клин

Носи отгоре дреха, която ти покрива задните части

За да избегнеш всички гореспоменати негативи, които един клин може да причини на осанката ти, го носи като чорапогащник. В смисъл – покривай си задните части.

Няма да сбъркаш, ако си сложиш клин с туника, напоследък модерните „oversize“ пуловери, с рокля тип „риза“ или с дълга жилетка над тениска или блуза.

Избирай плътни материи, ако желаеш да подчертаеш ханша си

Тънките трикотажни клинове са предназначени за носене вкъщи или за тренировки. Там е по-допустимо да покажеш повече, отколкото е нужно да се вижда (по тези места всички гледат да им е удобно и на никой не обръща внимание на твоя прозирен клин). Знай, че, колкото по-тънка и лека е материята, от която е направен клинът, независимо, че е в тъмен цвят, при обуване и съответно разтягане на тази материя, тя ще прозира до определена степен.

Цветовете да са предимно тъмни

Белите и бежовите клинове са най-голямите клюкарки и интригантки! Нищо не остава скрито-покрито. Една вдлъбнатинка или издутинка да имаш, точно нея ще осветят и ще предизвикат вълна от коментари и опулени погледи.

Шарените клинове прикриват далеч по-добре всякакви недостатъци и могат да се носят и без да прикриваш дупето си. Все пак внимавай с това в каква гама и размер са шарките и какви линии има по тях (хоризонталните разширяват).

Съобрази своята фигура с избора на клин

Особено важно е да съобразиш формата на краката си, защото клиновете, както вече споменах, прилягат плътно по всякак гънка по тялото ти. Дамите с по-пищни форми могат много успешно да носят клинове, особено такива в тъмни цветове и под по-дълги горни дрехи, защото визуално ще накарат краката си да изглеждат по-фини.

 

Клиновете са идеални за носене през потчи цялата година. Не ги избягвай, просто ги носи така, че да не показваш това, което предпочиташ да остане между теб и огледалото в спалнята. Но имай предвид, че клинът не е панталон.

 

Носиш ли клинове и как? Защо ги предпочиташ или избягваш? Сподели бързо твоето мнение в коментарите.

Ако смяташ, че тези съвети са полезни и повече хора трябва да научат за тях, сподели ги с приятелите си чрез бутоните долу.

 

Сподели:

Tекстът в тази публикация е обект на авторски права и всяко разпространение не може да се извършва без съгласието на автора му.

избор на очила
Видео урок
Избор на очила
Капсулен гардероб
Уебинар
Изграждане на Капсулен гардероб
Анализ-на-цветовете-teaser
Консултация
Анализ на цветовете
Жена пред отворен гардероб
Консултация
Ревизия на гардероба
шопинг предразсъдъци
Консултация
Шопинг асистент

Най-нови съвети

Свържи се с мен

error: