Skip to content

Топла Пролет

Топлата Пролет е топла и ясна със среден контраст. Кожата има лек блясък, както при всяка пролет. Цялостното впечатление е за топлина, яснота и светлина.

Цветовете на Топлата Пролет са ярки, чисти и топли с висока сатурация. Може да ти се сторят детински, но на този сезон седят уникално добре и първоначалното инфантилно впечатление се изпарява щом ги сложи Топлата Пролет.

 

Коса

Различни варианти на топли и златни оттенъци. Може да е златно русо до медено червено. Като дете може да си била с руса коса, която е потъмняла с времето до златисто кестенява. Ако сега се изрусиш, ще ти седи добре.

Кожа

Порцеланова, слонова кост, златно бежова или бронзова – винаги с топъл подтон. Може да имаш лунички, често срещано е при Топлата Пролет.

Очи

Като цяло очите са светли. От топло синьо, през маслинено зелено до ярък топаз или светъл лешник.

 

Сравнения с други сезони

Ако оцветяването е по-тъмно и притъпено (не толкова ярко и чисто), може да си Топла Есен.

За разлика от Есента, Топлата Пролет може да изглежда много добре в контрастиращи си цветове. Може да си Ярка Пролет, ако подтонът ти е по-скоро студен или неутрален.

 

Цветна палитра на Топлата Пролет

Палитра Топла пролет цветови анализ

Както вече си разбрала, ако си Топла Пролет, можеш да носиш доста цветове, които са ярки и с топъл подтон. Най-подходящи за теб са кораловите, сьомговите, прасковените, кайсиевите и всякакви златни цветове. Избягвай черното, залагай по-скоро на шоколадово кафяво (мммм, много вкусни тия цветове, бе!).

От студените надтонове добър избор са светъл мъх (зелено едно такова със жълт оттенък) и мента, много нюансирано топло тъмно синьо и синьо-лилаво.

Топлата Пролет изглежда страхотно в някои безумни цветове като Лимонено зелено и всякакво ярко жълто. Но точно те карат кожата й да засияе.

 

Известни личности Топла Пролет:

Ейми Адамс, Никол Кидман, Скарлет Йохансон.

Дали си Топла Пролет или твоето оцветяване е просто уникално и имаш нужда от персонално подбрана палитра, ще разберем по време на консултацията Анализ на цветовете. Повече за нея ще разбереш като натиснеш бутона.

Сподели:

Tекстът в тази публикация е обект на авторски права и всяко разпространение не може да се извършва без съгласието на автора му.

избор на очила
Видео урок
Избор на очила
Капсулен гардероб
Уебинар
Изграждане на Капсулен гардероб
Анализ-на-цветовете-teaser
Консултация
Анализ на цветовете
Жена пред отворен гардероб
Консултация
Ревизия на гардероба
шопинг предразсъдъци
Консултация
Шопинг асистент

Най-нови съвети

Свържи се с мен

error: