Skip to content

Бермудите – модерните къси панталони

Официално това са най-модерните къси панталони за последните няколко лета. Бермудите изместиха късите едва прикриващи задните ти части панталонки в тенденциите.

 

 

Най-тренди модели бермуди са така наречените „biker shorts – колоездачески шорти. А бе, клинове за каране на колело са си, но сега ги вкарваха като стилен тренд.

Не всеки може да си позволи да носи тези бермуди, затова в края на статията съм ти дала и алтернативен вариант, който успешно се налага в модата поради комфорта и стилния си изглед.

Но нека видим как да носиш biker shorts това лято, ако държиш на тях.

 

Бедрата ти в бермуди

Както вече казах, бедрата ти са основната засегната зона от тази мода. И задните части, но за тях после.За да носиш модерните бермуди, е добре да имаш дълги и прави бедра.

Противно на правилото, че колкото по тесен е краят на панталона, толкова по-слаби изглеждат краката ти, тесните бермуди могат да накарат бедрата ти да изглеждат като на щангист.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Izabela Anna W. (@thewillowitgirl) на

Разбира се, по-тъмните цветове влияят по-вталяващо от светлите. Но все пак внимавай да не подчертаеш нещо, което по-скоро би искала да прикриеш с тия бермуди.

 

Дупето ти в бермуди

Тесни са навсякъде, да и да, очертават дупето по същата причина. Ако не желаеш толкова подчертаване в тази област, третирай бермудите като къс вариант на клина и ги носи с дълга блуза, жилетка или блейзър отгоре.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Ariana Lauren (@arianalauren) на

 

Алтернативен вариант

Ако ти идва в повече тясната кройка, избери широк модел. Също модерен, просто прав и малко по-широк модел на бермудите, е идеален избор.

Високата талия допълнително издължава и повдига дупето, а по-широката кройка помага да създадеш баланс и по-пухкавите ти бедра ще бъдат издължени и стеснени по модерен начин.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от OSTEE |WPG Fashion (@ostee_) на

Ако бедрата ти са много широки, не избирай много широки модели, защото само ще подсилиш ефекта на разширение. Бермудите трябва да седят на 2-3см макс от бедрата ти, за да изглежда красиво.

 

Дънковите бермуди

Дънките като цяло няма как да ги мръднеш от върховете на тенденциите. Има ли тенденция – има намесени дънки, това е.

Та, дънковите бермуди не правят изключение и дори са сред най-предпочитаните сред модните инфуенсъри. За бермудите от деним важат същите съвети като изброените горе.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Nicole Lier (@nicoles_outfit_inspirations) на

Готин вариант са тези със скъсани краища, а още по-готиното е, че можеш да си ги направиш сама от стари скини дънки, които да изрежеш до желаната дължина.

 

Дали бермудите са подходящи или не за твоята фигура и визия, ще разбереш по време на тази толкова информативна и полезна консултация. Бутона долу ще ти даде повече инфо.

Сподели:

Tекстът в тази публикация е обект на авторски права и всяко разпространение не може да се извършва без съгласието на автора му.

избор на очила
Видео урок
Избор на очила
Капсулен гардероб
Уебинар
Изграждане на Капсулен гардероб
Анализ-на-цветовете-teaser
Консултация
Анализ на цветовете
Жена пред отворен гардероб
Консултация
Ревизия на гардероба
шопинг предразсъдъци
Консултация
Шопинг асистент

Най-нови съвети

Свържи се с мен

error: