Skip to content

Бермудите – модерните къси панталони

Официално това са най-модерните къси панталони за пролет-лятно 2019. Бермудите изместиха късите едва прикриващи задните ти части панталонки в тенденциите.

Лошото е, че модерният модел бермуди е много тесен. Дължината е от средата на бедрото до няколко пръста над коляното. Съчетано с прилепналата форма, бедрата ти биват очертани с всичките им екстри.

Всъщност модерните бермуди са така наречените „biker shorts – колоездачески шорти. А бе, клинове за каране на колело са си, но сега ги вкарват като стилен тренд.

Не всеки може да си позволи да носи тези бермуди. Но нека видим как да приложиш тази тенденция, ако много държиш да носиш biker shorts това лято.

Бедрата ти в бермуди.

Както вече казах, бедрата ти са основната засегната зона от тази мода. И задните части, но за тях после.За да носиш модерните бермуди, е добре да имаш дълги и прави бедра.

Противно на правилото, че колкото по тесен е краят на панталона, толкова по-слаби изглеждат краката ти, тесните бермуди могат да накарат бедрата ти да изглеждат като на щангист.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Izabela Anna W. (@thewillowitgirl) на

Разбира се, по-тъмните цветове влияят по-вталяващо от светлите. Но все пак внимавай да не подчертаеш нещо, което по-скоро би искала да прикриеш с тия бермуди.

Дупето ти в бермуди.

Тесни са навсякъде, да и да, очертават дупето по същата причина. Ако не желаеш толкова подчертаване в тази област, третирай бермудите като къс вариант на клина и ги носи с дълга блуза, жилетка или блейзър отгоре.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Ariana Lauren (@arianalauren) на

Прочети: Какво съветват мъжете „Не носи клинове – те никога не лъжат“

Алтернативен вариант.

Ако ти идва в повече тясната кройка, избери широк модел. Също модерен, просто прав и малко по-широк модел на бермудите, е идеален избор, ако не желаеш да се чувстваш като наденичка.

Високата талия допълнително издължава и повдига дупето, а по-широката кройка помага да създадеш баланс и по-пухкавите ти бедра ще бъдат издължени и стеснени по модерен начин.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от OSTEE |WPG Fashion (@ostee_) на

Ако бедрата ти са много широки, не избирай много широки модели, защото само ще подсилиш ефекта на разширение. Бермудите трябва да седят на 2-3см макс от бедрата ти, за да изглежда красиво.

Прочети: Тайните ти оръжия – 9 дамски части и как да ги подчертаваш.

Дънковите бермуди.

Дънките като цяло няма как да ги мръднеш от върховете на тенденциите. Има ли тенденция – има намесени дънки, това е.

Та дънковите бермуди не правят изключение и дори са сред най-предпочитаните сред модните инфуенсъри. За бермудите от деним важат същите съвети като изброените горе.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Nicole Lier (@nicoles_outfit_inspirations) на

Готин вариант са тези със скъсани краища, а още по-готиното е, че можеш да си ги направиш сама от стари скини дънки, които да изрежеш до желаната дължина.

Прочети: Кои 10 характеристики да съобразиш при избора на дънки?

Прочети и: 7-те най-популярни модели дънки и как да ги носиш.

 И, какво мислиш – ще вкараш ли бермудите в гардероба си този сезон? Сподели в коментарите дали тази тенденция е за теб или не.

Ако смяташ тези съвети за интересни и полезни, сподели ги с приятелите си чрез бутоните долу.

Сподели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tекстът в тази публикация е обект на авторски права и всяко разпространение не може да се извършва без съгласието на автора му.

Анализ-на-цветовете-teaser
Услуги
Анализ на цветовете
Анализ-на-личния-стил-(1)-teaser
Услуги
Анализ на стила
Анализ-на-фигура-и-визия-header1-mobile
Услуги
Анализ на фигурата и визията
Ревизия-на-гардероба-(teaser)
Услуги
Ревизия на гардероба
Шопинг-асистент-teaser
Услуги
Шопинг асистент
Най-добрата-версия---teaser
Услуги
Най-добрата версия

Най-нови съвети

Свържи се с мен

Свържи се с мен