Skip to content

Студена Зима

Студената Зима (това е Истинската Зима) е много студена, липсва всякаква идея за топлина. Косата, очите и кожата са студени, няма никакви златисти, бронзови, топли оттенъци.

Интензитетът на оцветяването е много висок и чисти ярки цветове ти седят най-добре. Условието е да са със студен подтон. С възрастта повечето Зими минават в Студена Зима, като косата им става с цветовете на солта и пипера.

Ако можеш да носиш оранжево, не си Студена Зима.

 

Коса

Студената Зима най-често е с тъмна коса. Нюансите варират от синьо-черна към средно кафява до пепеляво бяло-руса. Никакви златни и червени оттенъци, нали така?

Кожа

Розово бежова, студено бежова, меко маслинова – без никакви златни подтонове. Всяко оранжево би изглеждало ужасно до тази кожа. Интересното е, че Студената Зима хваща лесно тен.

Очи

Студени – светло и студено сиви, сини, виолетови, студено лешникови или тъмно кафяви (без златно!).

 

Сравнения с други сезони

За разлика от Тъмната Зима при Студената Зима няма грам топлинка в оцветяването (ако не си разбрала досега).

Студената Зима може да носи спокойно черно, за разлика от Студеното Лято. Друга разлика между тях е, че палитрата е ярка, ясна и висококонтрастните комбинации са супер за Студената Зима, но не и за Студеното Лято.

То може да си позволи да носи пастелни цветове като лавандулово и небесно синьо, а Студената Зима изглежда бледа и уморена в тях.

 

Палитра на Студената Зима

Палитра студена зима цветови анализ

Черно и бяло в комбинация са перфектни за Студената Зима. Цветове като ледено розово, кралско лилаво – тези цветове те карат да сияеш!

Избягвай пастелни цветове и разбира се – оранжеви, златни и всякакви топли подтонове.

 

Известни личности Студена Зима:

Лив Тейлър, Катрин Зита-Джоунс, Марион Котиярд, Кати Пери.

Дали си Студена Зима или твоето оцветяване е просто уникално и имаш нужда от персонално подбрана палитра, ще разберем по време на консултацията Анализ на цветовете. Повече за нея ще разбереш като натиснеш бутона.

Сподели:

Tекстът в тази публикация е обект на авторски права и всяко разпространение не може да се извършва без съгласието на автора му.

избор на очила
Видео урок
Избор на очила
Капсулен гардероб
Уебинар
Изграждане на Капсулен гардероб
Анализ-на-цветовете-teaser
Консултация
Анализ на цветовете
Жена пред отворен гардероб
Консултация
Ревизия на гардероба
шопинг предразсъдъци
Консултация
Шопинг асистент

Най-нови съвети

Свържи се с мен

error: