Skip to content

Студено Лято

Наричано още Истинско Лято. То е светло и меко, интензитетът на цветовете е тониран (с добавено бяло).

Черното не е добър избор за Студеното Лято, защото то не може да носи толкова тежки и тъмни цветове.

Като цяло оцветяването на Студеното Лято е пепеляво и студено. За да разбереш дали си Студено Лято, можеш да наблюдаваш как оцветяването ти реагира на жълто-зелено, златно и грейпфрут.

Ако изглеждаш потресаващо в тези цветове, значи си Студено Лято. Честито!

 

Коса

Средно до тъмно кафява с пепеляв оттенък, сива или много светло пепеляво русо. Косата може да стане много тъмна, но никога чак черна и винаги ще има студен подтон.

Кожа

Ми тя и кожата е студена като цяло, подтонът е чак син и изчервяването е розово. Отличителна черта на кожата на Студеното Лято е, че не хваща лесно тен, даже въобще. Цветът е алабастров (млечно бял) до бежов, но студен, неутрален.

Очи

Сини, сиви, тъмно сиви, може да са и зелени, светло лешникови, дори кафяви, но много светло кафяво. Пак някак студено излъчване имат.

 

Сравнения с други сезони

Студеното Лято и Студената Зима са два срещуположни сезона. И двата са студени, но Студеното Лято е светло и меко и просто не може да понесе интензитета на цветовете от палитрата на Студената Зима.

Заради това и черното не е препоръчително за Студеното Лято.

Може да се доближи до Тъмната Зима, в зависимост от макиажа. Но поради липсата на дълбочина в цветовете на Студеното Лято, това ще стане трудно.

 

Цветна палитра на Студеното Лято

Палитра Студено Лято Цветови анализ

Най-най-добрите цветове за истинското лято са студени и пастелни. Страхотно ти седят всякакви сини със студен подтон и студени розови.

Студеното кафяво и тъмно синьо са идеални за базови, неутрални. Акценти могат да са меко цикламено и червена боровинка. Комбинациите нека са ниско контрастни.

Всякакви топли цветове са неподходящи за Студеното Лято, поради безкомпромисната ти студенина. Топлите цветове карат кожата ти да жълтее, сякаш си болна.

 

Известни личности Студено Лято:

Кейт Мидълтън, Кристин Бъркли, Кимбърли Уилямс.

Дали си Студено Лято или твоето оцветяване е просто уникално и имаш нужда от персонално подбрана палитра, ще разберем по време на консултацията Анализ на цветовете. Повече за нея ще разбереш като натиснеш бутона.

Сподели:

Tекстът в тази публикация е обект на авторски права и всяко разпространение не може да се извършва без съгласието на автора му.

избор на очила
Видео урок
Избор на очила
Капсулен гардероб
Уебинар
Изграждане на Капсулен гардероб
Анализ-на-цветовете-teaser
Консултация
Анализ на цветовете
Жена пред отворен гардероб
Консултация
Ревизия на гардероба
шопинг предразсъдъци
Консултация
Шопинг асистент

Най-нови съвети

Свържи се с мен

error: