Skip to content

Ярка Зима

За Ярката Зима няма такова нещо като прекалено сатуриран и ярък цвят. Дори и да се направи съчетание между няколко супер мега ярки цвята, Ярката Зима ще ги понесе като кралица.

Това е най-високо контрастният сезон, все пак. Очите на Ярката Зима са поразяващи! Изглеждат като кристали и контрастират силно с цвета на косата.

Цветовете трябва да са със студен подтон. Черното седи прекрасно на Ярката Зима, особено в комбинация с бяло (най-контрастният контраст).

Всичко бледо и омекотено изглежда сякаш носиш домашните си дрехи за тежки депресивни дни.

 

Коса

Най-често е черна или тъмно кафява с по-скоро студени оттенъци, отколкото златисти и червени. Има и много редки случай на платинено ледено русо, което е включено в този списък заради студенината и високия контраст.

Кожа

Ясна, бледа, без топлина. Ледената кралица! Често е дори леко прозрачна. Тъмните кожи имат един специфичен стъклен блясък.

Очи

Пронизващи, ярки, първото нещо, което човек забелязва в лицето ти. Често са сини, ярко лешникови, смарагдови – ярко зелени, дори виолетови и кафяви (тъмни, но бяскави).

 

Сравнения с други сезони

Разликата с Ярката Пролет е в студенината, която лъха от Зимата. На Ярката Пролет й седят добре всякакви топли оттенъци и подтонове, докато Ярката Зима почва да жълтее от топлината (особено от оранжевото).

Тъмната Зима пък предпочита по-тъмните цветове, чистата палитра на Ярката Зима я кара да изглежда бледа и уморена.

 

Цветна палитра на Ярката Зима

Палитра Ярка Зима Цветови анализ

Както се досещаш, в палирата на Ярката Зима попадат ярки, високо сатурирани цветове със студен подтон.

Комбинации с висок конраст са за предпочитане и седят супер готино на Ярките Зими. Пробвай черно с бяло или всякакъв друг ярък цвят.

В тази палитра ще видиш цветове като смарагдово, червен рубин, аметист, сапфир – все цветове на скъпоценни камъни.

Всякакви меки, бледи земни тонове и нюанси трябва да се избягват, защото ще те накарат да изглеждаш пожълтяла и изцедена от живота.

 

Известни личности Ярка Зима:

Меган Фокс, Кортни Кокс, Лупита Нионг‘о, Зоуи Дешанел.

Дали си Ярка Зима или твоето оцветяване е просто уникално и имаш нужда от персонално подбрана палитра, ще разберем по време на консултацията Анализ на цветовете. Повече за нея ще разбереш като натиснеш бутона.

Сподели:

Tекстът в тази публикация е обект на авторски права и всяко разпространение не може да се извършва без съгласието на автора му.

избор на очила
Видео урок
Избор на очила
Капсулен гардероб
Уебинар
Изграждане на Капсулен гардероб
Анализ-на-цветовете-teaser
Консултация
Анализ на цветовете
Жена пред отворен гардероб
Консултация
Ревизия на гардероба
шопинг предразсъдъци
Консултация
Шопинг асистент

Най-нови съвети

Свържи се с мен

error: