Skip to content

Стилове принтове – каква си ти според избора ти на принтове?

Изборът на принт се свежда основно до това каква е твоята личност и какви са твоите предпочитания. Прегледай гардероба си и виж какви принтове (шарки, десени) преобладават.

 

Има ли такива, които си си купила по някаква причина и не носиш? Каква е причината да ги купиш и каква да не ги носиш? Ами тези, които носиш с удоволствие и продължаваш да си купуваш от тях редовно? Отговори на тези въпроси и прочети нататък какви са различните стилове принтове.

 

Класически

За класически се считат тънките райета и малките точки. При тях елементите са дребни, ненабиващи се на очи, но все пак виждаш, че платът не е едноцветен.

Такива принтове избират хора, които са традиционалисти, зрели, отговорни, залагащи на сигурно. Тънките райета и малките точици са подходящи за офиса.

 

Натурален/Спокоен

Райетатата и каретата са от натуралните принтове. Може да се каже, че са добър избор за свободното време. Ако не са много фрапантни, можеш да ги носиш дори в офиса.

Определенията за личността, носеща натурален/спокоен стил принтове са – непретенциозност, натуралност, небрежност и разбира се спокойствие.

 

Женствен/Романтичен

Принтове с женствен стил са тези на цветя, пеперудки и всякакви елементи като листа, клончета, дръвчета. Подходящи за романтични души, за хора, които са грижовни, нежни и дори мечтатели.

Много подходящи са за първи срещи и разходки. Придават приветливост на носещия.

 

Елегантен шик

Много засукано звучи! Елегантен шик са принтовете с геометрични форми и някакъв вид подреденост (стайлинг). Носейки ги, ти показваш, че си изискана, целеустремена, разумна и уравновесена (докато не ти настъпят опашката, тогава слагаш драматичните принтове, за тях по-надолу).

Стилове принтове Кой е твоят принт

 

Креативен

Всякакви арт-творения – дигитанли, етно, абстрактни, мацаници с боя – артистичност на макс, общо взето. И както сигурно вече си разбрала, такива стилове принтове преподчитат креативни хора, индивидуалисти, артисти, бохеми, еклектици, ексцентрици.

Креативните принтове носят някакво послание, израз на нагласата на личността.

 

Драматичен

Тук попадат принтовете с големи елементи и висок контраст, със зони на фокус със специален фон и винаги са забележителни.

Животинските принтове спадат към категорията драматични стилове принтове. С тях ти изразяваш силните емоции, които бушуват в душата ти. Ти си силна, уверена, енергична, нищо не може да застане на пътя ти.

 

Бунтарски

Бунтарските принтове са предимно графични и такива с надписи с послания. Леопардовият принт също се зачита за бунтарски на моменти.

Бунтарските се различават от драматичните по това, че са по-подходящи за младите хора. То и в младостта човек си се бунтува срещу системата нон-стоп, докато се утвърди като личност. Бунтарските принтове са секси, провокативни, оригинални и носят послание за неподчинение.

 

Принтове според начина на живот

Начинът ти на живот е също определящ фактор за това какви принтове ще преобладават в гардероба ти.

Ако работиш в офис и имаш определен дрес-код, то се налага да носиш класически до най-много спокоен стил принтове.

Ако си оперна певица, например, то драматичният стил е основен в облеклото ти. Едва ли ще се появиш в карирана риза на сцената.

Но какви стилове принтове реално би предпочела да носиш ти?

Напълно възможно е да харесваш няколко различни стилове принтове. Като разбереш кои са, можеш да придобиеш по-ясна представа за стила и предпочитанията си, които може би са все още на подсъзнателно ниво.

А идеята е да изкараме с теб това стилно подсъзнание и да го накараме да надделее над всички обуславяния и неподходящи външни стимули, за да можеш създадеш своя перфектен гардероб, пълен само с дрехи, които носиш и обичаш.

 

Преди да те оставя на мира, искам да си отговориш и на въпроса – Кои стилове на принтове ти харесват повече на закачалката или на други хора, а ти самата не би носила? Купувала ли си си такива принтове? Опитвала ли си да ги носиш? Какво те е спирало?

 

Всички тези въпроси може да обсъдим подробно по време на консултацията Анализ на Цветовете или Анализ на Личния стил. Натисни бутона долу за повече информация.

Сподели:

Tекстът в тази публикация е обект на авторски права и всяко разпространение не може да се извършва без съгласието на автора му.

избор на очила
Видео урок
Избор на очила
Капсулен гардероб
Уебинар
Изграждане на Капсулен гардероб
Анализ-на-цветовете-teaser
Консултация
Анализ на цветовете
Жена пред отворен гардероб
Консултация
Ревизия на гардероба
шопинг предразсъдъци
Консултация
Шопинг асистент

Най-нови съвети

Свържи се с мен

error: