Skip to content

Тъмна Есен

Тъмната Есен се отличава с топлина в подтона, притъпени цветове и дълбочина на палитрата. Цялостният ефект е богат и жив, контрастът забележителен, но не силен като при Зимата.

Като Тъмна Есен ще получаваш комплименти, когато носиш богати, топли цветове като тъмен шоколад. За разлика от лавандуловото, което кара хората да си мислят, че си болна.

 

Коса

Средно до тъмно и дълбоко кестенява, може да е черна, но подтоновете са златни или жълти.

Кожа

Неутрална, но с топличък подтон, който варира от златно бежов, маслинов, бронзов до карамелен. През зимата може да избледняваш много, а лятото можеш да хванеш тен, вместо да изгаряш. 

Очи

Срещат се всякакви очи при Тъмната Есен, но са предимно тъмни – черни, тъмно кафяви, тъмно лешникови или зелени. Може да имаш и сини очи, но са някак мъгляви и тъмни.

Ако очите ти са сини, потърси типа си в някой от ярките сезони.

 

Сравнения с други сезони

Тъмната Есен е съседен сезон на Тъмната Зима и двете много си приличат могат да си разменят цветове от палитрите, но разликата е в подтона. При Зимата е винаги студен, а при Есента винаги топъл. 

Друга разлика между Тъмната Есен и Тъмната Зима е контрастът, който при Зимата е по-висок. Тъмната Есен не може да понесе толкова резки граници между стойността на цветовете в облеклото. Но пък комбинациите могат да са поразителни, в най-стилния смисъл.

 

Палитра на Тъмната Есен

Палитра Тъмна Есен цветови анализ

Дълбоока и тооопла – седят ти прекрасно всякакви тъмни топли цветове в съчетание с акцент от по-светлите от палитрата ти.

Черното ти седи добре, но още по-добре ти седи тъмният шоколад или тъмно червеното.

Можеш да носиш както златно, така и сребърно. Ако искаш да сложиш някакви металикови дрехи, търси медени и тъмно златни такива.

Всичко, което е много бяло и студено ще те накара да изглеждаш бледа.

Цветовете, които можеш да вземеш от Тъмната Зима, са предимно тъмните. Недей да пробваш с ледените светли тонове, защото ще изглеждаш много жълта.

Избягвай всякакви пастелни цветове, нюансирани и притъпени, които ще изсмучат живеца от кожата ти.

Чисто бялото ще те състари, докато слоновата кост ще накара кожата ти да заблести. Но като цяло избягвай много светлите цветове и розовото.

 

Известни личности ТъмнаЕсен:

Натали Портман, Хилъри Суонк, Ева Лонгория, Джесика Алба, Джулиа Робъртс.

Дали си Тъмна Есен или твоето оцветяване е просто уникално и имаш нужда от персонално подбрана палитра, ще разберем по време на консултацията Анализ на цветовете. Повече за нея ще разбереш като натиснеш бутона.

Сподели:

Tекстът в тази публикация е обект на авторски права и всяко разпространение не може да се извършва без съгласието на автора му.

избор на очила
Видео урок
Избор на очила
Капсулен гардероб
Уебинар
Изграждане на Капсулен гардероб
Анализ-на-цветовете-teaser
Консултация
Анализ на цветовете
Жена пред отворен гардероб
Консултация
Ревизия на гардероба
шопинг предразсъдъци
Консултация
Шопинг асистент

Най-нови съвети

Свържи се с мен

error: