fbpx
7 начина за увеличаване на бюста

7 хитрини за визуално увеличаване на бюста

Ако си с малки гърди, считай се за късметлийка – поне така би ти изплакала всяка дама с голям бюст. Малките гърди спадат към вариациите, които се срещат при всяко едно отделно тяло и сега с теб ще видим как да работиш с тази вариация, за да изкараш само най-доброто от нея.

Аз също съм от жените „надарени“ с малък бюст и прилагам всякакви трикове, за да го накарам да изглежда малко по-обемен и съблазнителен.

Ето какви хитрости използвам за клаузата „Увеличи кубиците в ци**те“:

Извити линии.

Облекло за малки гърди извити

Говорим ли за обем, няма как да подминем въздействието на извитите линии в облеклото ти.

За да увеличиш обема на своите малки гърди, използвай всякакви къдрички, набори, волани, панделки и т.н.

Освен за увеличение, извитите линии служат и за прикриване и създават една мистерия – какво ли се крие отдолу? Доста материал има, може да е нещо по-пухкавко, м?

Освен за увеличение, прикриване и придаване на мистериозност, извитите линии много успешно и разсейват погледа – къде ще мислиш колко са големи гърдите, когато отгоре е лудница от къдрички?

Прочети: Уроци по стил – Извити линии

Хоризонтални линии.

Облекло за малки гърди

Те също много помагат в играта с допълнителния обем, защото действат разширяващо. Правилното им позициониране е от съществено значение.

Използването на джобове върху блузите и ризите може много да ти помогне в уголемяването на гърдите ти. Допълнителният плат от джобовете и образувалите се хоризонтални линии играят ролята на пластичен хирург и помпат кубици.

При закопчаването можеш спокойно да избереш двойното такова, защото то работи в посока придаване на повече обем.

Когато ръкавите ти свършват около гърдите или има принт от хоризонтални линии в тази област, вниманието се привлича към бюста ти и го кара да изглежда по-мащабен.

Прочети: Уроци по стил – Хоризонтални линии

Деколтето.

Подходяюи деколтета за малки гърди

Облото прибрано деколте е подходящо за теб и твоите малки гърди много повече от тип „прегърни ме“ или друго дълбоко деколте. Добави набори в тази област и гърдите ти ще ти благодарят за подкрепата.

Падащото деколте е също част от приятелите ти, както и плисетата в тази област. Можеш да използваш и така нареченото „halter neck” – деколте. То е високо и създава илюзията за по-дълга, следователно и по-обемна гръдна област.

Блестящи материи.

Блестящи материи за малки гърди

Бляскавите материи имат това свойство да придават обем заради интересното рефлектиране на светлината. В това число влизат металиковите материи и тези с някакъв блясък (сатен, коприна, кожа, латекс).

Общо взето блясъкът привлича погледа и визуално увеличава обема.

За малки гърди са подходящи и материи с гъсто разположени пайети. Те пак са от фамилията на извитите линии, а пък в добавка с блясъка, са направо идеални за малкия ти бюст.

Прочети: Избор на бански – кои модели да търсиш?

Принтове.

Принтове за малък бюст

Можеш да използваш различни щампи, за да напомпаш малко гърдите си. Заложи на средни до големи по размер елементи в принта и по-заоблени форми.

Райето също ти върши чудесна работа, както и точките (по-големичките са идеални).

Прочети: Свойства на елементите на принтовете част 1

Текстури.

Подходящи текстури за малък бюст

Обемни текстури като мъхести, перести, космати, сложени в близост до гърдите ти, ще създадат усещането за повечко обем в тази област.

Материи с обемни, завъртяни плетки, както и с всякакви нагъвания (като плисета, например) ти вършат идеална работа.

Всичко се крие в обемът, който заемат самите дрехи. Текстурата им прави цялата област, която заемат, по-голяма. Така че внимавай с дължината и с какво друго ги съчетаваш.

Прочети: Принципи на координацията.

Гердани за малки гърди.

Избягвай много обемните и грамадански гердани, ако целиш да уголемиш визуално гърдите си. Залагай на по-тънки и дребни по размер накити в тази област.

Можеш спокойно да носиш дълги гердани, които стигат до пъпа. При големите гърди такива гердани увисват надолу и шляпат стомаха при движение, което при теб няма да се получи.

На теб малките ти гърди може да ти харесват много и да не желаеш да ги увеличаваш визуално. Но има случай, когато това е наложително, за да се прикрие друга област.

Такъв е моят случай – аз имам изпъкнало коремче, което успявам да прикрия и блгодарение на тези трикове за придаване на повече обем на малките ми гърди.

Прочети: 12 начина да прикриеш коремето си.

Прочети: Научи се да прикриваш, започни да подчертаваш.

Ако намираш тези съвети за полезни и смяташ, че повече хора трябва да научат за тях , сподели ги с приятелите си чрез бутоните долу.

Бутон за контакт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *