Skip to content

7 хитрини за визуално увеличаване на бюста

Ако си с малки гърди, считай се за късметлийка – поне така би ти казала всяка дама с голям бюст. Малките гърди спадат към вариациите, които се срещат при всяко едно отделно тяло и сега с теб ще видим как да работиш с тази точно вариация, за да изкараш само най-доброто от нея.

Аз също съм от жените „надарени“ с малък бюст и прилагам всякакви трикове, за да го накарам да изглежда малко по-обемен и съблазнителен.

Ето какви хитрости използвам за клаузата „Увеличи кубиците в ци**те“:

Извити линии за малки гърди

Облекло за малки гърди извити

Говорим ли за обем, няма как да подминем въздействието на извитите линии в облеклото ти.

За да накараш гърдите си да изглеждат по-големи, използвай всякакви къдрички, набори, волани, панделки и т.н.

Освен за увеличение, извитите линии служат и за прикриване и създават една мистерия – какво ли се крие отдолу? Доста материал има, може да е нещо по-пухкавко, м?

Освен за увеличение, прикриване и придаване на мистериозност, извитите линии много успешно и разсейват погледа – къде ще мислиш колко са големи гърдите, когато отгоре е лудница от къдрички?

Прочети: Уроци по стил – Извити линии

 

Хоризонтални линии

Облекло за малки гърди

Те също много помагат в играта с допълнителния обем, защото действат разширяващо. Правилното им позициониране е от съществено значение.

Използването на джобове върху блузите и ризите може много да ти помогне в уголемяването на гърдите ти. Допълнителният плат от джобовете и образувалите се хоризонтални линии играят ролята на пластичен хирург и помпат кубици.

При закопчаването можеш спокойно да избереш двойното такова, защото то работи в посока придаване на повече обем.

Когато ръкавите ти свършват около гърдите или има принт от хоризонтални линии в тази област, вниманието се привлича към бюста ти и го кара да изглежда по-голям.

Прочети: Уроци по стил – Хоризонтални линии

 

Деколтета за малки гърди

Подходяюи деколтета за малки гърди

Облото прибрано деколте е подходящо за теб и твоите малки гърди много повече от тип „прегърни ме“ или друго дълбоко деколте. Добави набори в тази област и гърдите ти ще ти благодарят за подкрепата.

Падащото деколте е също част от приятелите ти, както и плисетата в тази област. Можеш да използваш и така нареченото „halter neck” – деколте. То е високо и създава илюзията за по-дълга, следователно и по-обемна гръдна област.

 

Блестящи материи

Блестящи материи за малки гърди

Бляскавите материи имат това свойство да придават обем заради интересното рефлектиране на светлината. В това число влизат металиковите материи и тези с някакъв блясък (сатен, коприна, кожа, латекс).

Общо взето блясъкът привлича погледа и визуално увеличава обема.

За малки гърди са подходящи и материи с гъсто разположени пайети. Те пак са от фамилията на извитите линии, а пък в добавка с блясъка, са направо идеални за малкия ти бюст.

Прочети: Избор на бански – кои модели да търсиш?

 

Принтове за малки гърди

Принтове за малък бюст

Можеш да използваш различни щампи, за да напомпаш малко гърдите си. Заложи на средни до големи по размер елементи в принта и по-заоблени форми.

Райето също ти върши чудесна работа, както и точките (по-големичките са идеални).

Прочети: Свойства на елементите на принтовете част 1

 

Текстури

Подходящи текстури за малък бюст

Обемни текстури като мъхести, перести, космати, сложени в близост до гърдите ти, ще създадат усещането за повечко обем в тази област.

Материи с обемни, завъртяни плетки, както и с всякакви нагъвания (като плисета, например) ти вършат идеална работа.

Всичко се крие в обема, който заемат самите дрехи. Текстурата им прави цялата област, която заемат, по-голяма. Така че внимавай с дължината и с какво друго ги съчетаваш.

Прочети: Принципи на координацията.

 

Гердани за малки гърди

Избягвай много обемните и грамадански гердани, ако целиш да уголемиш визуално гърдите си. Залагай на по-тънки и дребни по размер накити в тази област.

Можеш спокойно да носиш дълги гердани, които стигат до пъпа. При големите гърди такива гердани увисват надолу и се удрят в стомаха при движение, което при теб няма да се случи.

Малките ти гърди може да ти харесват много и да не желаеш да ги увеличаваш визуално. Но има случай, когато това е наложително, за да се прикрие друга област.

Такъв е моят случай – аз имам изпъкнало коремче, което успявам да прикрия благодарение на тези трикове за придаване на повече обем на малките ми гърди.

Какви трикове прилагаш ти за увеличение на гръдната обиколка?

 Ако намираш тези съвети за полезни и смяташ, че повече хора трябва да научат за тях , сподели ги с приятелите си чрез бутоните долу.

 

Сподели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tекстът в тази публикация е обект на авторски права и всяко разпространение не може да се извършва без съгласието на автора му.

Анализ-на-цветовете-teaser
Услуги
Анализ на цветовете
Анализ-на-личния-стил-(1)-teaser
Услуги
Анализ на стила
Анализ-на-фигура-и-визия-header1-mobile
Услуги
Анализ на фигурата и визията
Ревизия-на-гардероба-(teaser)
Услуги
Ревизия на гардероба
Шопинг-асистент-teaser
Услуги
Шопинг асистент
Най-добрата-версия---teaser
Услуги
Най-добрата версия

Най-нови съвети

Свържи се с мен

Свържи се с мен