Skip to content

7 хитрини за визуално увеличаване на бюста

Ако си с малки гърди, считай се за късметлийка – поне така би ти казала всяка дама с голям бюст. Малките гърди спадат към вариациите във фигурата и сега с теб ще разгледаме как да се обличаш спрямо нея.

Аз също съм от жените „надарени“ с малък бюст и прилагам всякакви трикове, за да го накарам да изглежда малко по-обемен и съблазнителен.

Ето какви хитрости използвам за клаузата „Увеличи кубиците в ци**те“:

Извити линии за малки гърди

Облекло за малки гърди извити

Говорим ли за обем, няма как да подминем въздействието на извитите линии в облеклото ти.

За да накараш гърдите си да изглеждат по-големи, използвай всякакви къдрички, набори, волани, панделки и т.н.

Освен за увеличение, извитите линии служат и за прикриване и създават една мистерия – какво ли се крие отдолу? Доста материал има, може да е нещо по-пухкавко, м?

Освен за увеличение, прикриване и придаване на мистериозност, извитите линии много успешно и разсейват погледа – къде ще мислиш колко са големи гърдите, когато отгоре е лудница от къдрички?

Хоризонтални линии

Облекло за малки гърди

Те също много помагат в играта с допълнителния обем, защото действат разширяващо. Правилното им позициониране е от съществено значение.

Използването на джобове върху блузите и ризите може много да ти помогне в уголемяването на гърдите ти. Допълнителният плат от джобовете и образувалите се хоризонтални линии играят ролята на пластичен хирург и помпат кубици.

При закопчаването можеш спокойно да избереш двойното такова, защото то работи в посока придаване на повече обем.

Когато ръкавите ти свършват около гърдите или има принт от хоризонтални линии в тази област, вниманието се привлича към бюста ти и го кара да изглежда по-голям.

Деколтета за малки гърди

Подходяюи деколтета за малки гърди

Облото прибрано деколте е подходящо за теб и твоите малки гърди много повече от тип „прегърни ме“ или друго дълбоко деколте. Добави набори в тази област и гърдите ти ще ти благодарят за подкрепата.

Падащото деколте е също част от приятелите ти, както и плисетата в тази област. Можеш да използваш и така нареченото „halter neck” – деколте. То е високо и създава илюзията за по-дълга, следователно и по-обемна гръдна област.

Блестящи материи

Блестящи материи за малки гърди

Бляскавите материи имат това свойство да придават обем заради интересното рефлектиране на светлината. В това число влизат металиковите материи и тези с някакъв блясък (сатен, коприна, кожа, латекс).

Общо взето блясъкът привлича погледа и визуално увеличава обема.

За малки гърди са подходящи и материи с гъсто разположени пайети. Те пак са от фамилията на извитите линии, а пък в добавка с блясъка, са направо идеални за малкия ти бюст.

Принтове за малки гърди

Принтове за малък бюст

Можеш да използваш различни щампи, за да напомпаш малко гърдите си. Заложи на средни до големи по размер елементи в принта и по-заоблени форми.

Райето също ти върши чудесна работа, както и точките (по-големичките са идеални).

Текстури

Подходящи текстури за малък бюст

Обемни текстури като мъхести, перести, космати, сложени в близост до гърдите ти, ще създадат усещането за повечко обем в тази област.

Материи с обемни, завъртяни плетки, както и с всякакви нагъвания (като плисета, например) ти вършат идеална работа.

Всичко се крие в обема, който заемат самите дрехи. Текстурата им прави цялата област, която заемат, по-голяма. Така че внимавай с дължината и с какво друго ги съчетаваш.

Гердани за малки гърди

Избягвай много обемните и грамадански гердани, ако целиш да уголемиш визуално гърдите си. Залагай на по-тънки и дребни по размер накити в тази област.

Можеш спокойно да носиш дълги гердани, които стигат до пъпа. При големите гърди такива гердани увисват надолу и се удрят в стомаха при движение, което при теб няма да се случи.

Малките ти гърди може да ти харесват много и да не желаеш да ги увеличаваш визуално. Но има случай, когато това е наложително, за да се прикрие друга област.

Такъв е моят случай – аз имам изпъкнало коремче, което успявам да прикрия благодарение на тези трикове за придаване на повече обем на малките ми гърди.

Сподели:

Tекстът в тази публикация е обект на авторски права и всяко разпространение не може да се извършва без съгласието на автора му.

избор на очила
Видео урок
Избор на очила
Капсулен гардероб
Уебинар
Изграждане на Капсулен гардероб
Анализ-на-цветовете-teaser
Консултация
Анализ на цветовете
Жена пред отворен гардероб
Консултация
Ревизия на гардероба
шопинг предразсъдъци
Консултация
Шопинг асистент

Най-нови съвети

Свържи се с мен

error: