Skip to content

Тенденция сред обувките – Сандали с тънки каишки

Толкова нежни, толкова семпли, толкова елегантни и красиви са сандалите с тънки каишки, които се превърнаха в задължителни в гардероба на всяка себеуважаваща се модна инфлуенсърка.

Този модел, колкото и прекрасен и невероятен да е, не е създаден за всеки крак. Затова с теб ще раберем дали си заслужават инвестицията или да избереш някой друг модел.

 

За какви стъпала са подходящи сандалите с тънки каишки?

Тъй като сандалите с тънки каишки са в едната крайност (свръх тънките каишки) могат да се използват за хармониране и балансиране или контраст, който не препоръчвам. Сега ще разбереш защо.

Ако стъпалата ти са с по-заоблени форми, тънките каишки само ще подчертаят тази пухкавост. Т.е. създаваш контраст и сама прецени дали би искала това точно там.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Yara Michels (@yara_michels) на

Хармония се постига, когато използваш подобни елементи. Заради това сандалите с тънки каишки са подходящо решение за дами с тънки и дълги стъпала.

Ако, обаче, стъпалата ти са много тънки, кокалести и дълги, тъниките каишки ще подчертаят още повече тези характеристики. Случаят е почти същият като при пухкавите стъпала, само че при тънките засилваш хърбавината, което не е препоръчително.

Прочети: Разликата между хармония, баланс и контраст.

 

Какъв е ефектът на сандалите с тънки каишки?

Освен че са много нежни и елегантни, сандалите с тънки каишки са и съчетаеми с доста стилове. Зависи и каква височина на тока ще избереш. Но тя играе роля предимно за комфорта, отколкото при съчетаването.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от R E T A I L T H E R A P Y (@retailprescription) на

Имай предвид, че колкото по-високи са сандалите ти, толкова по-широки и плътни каишки трябва да има около пръстите ти, за да не ти е дискомфортно. Няколко тънки каишки една до друга в тази област са вариант.

Но тенденцията налага минимално количество каишки. Съветвам те да залагаш на ниски до средни по височина токчета при избора на сандали с тънки каишки.

Прочети: Сандали – как да ибереш правилния чифт?

 

Модерните цветове.

Най-модерни сякаш са белите сандали с тънки каишки, някак разбираемо е това в летния сезон, нали?

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Joana Verissimo (@joana_staygold) на

Ако намериш такива сандали в телесен цвят, знай, че те ще подпомогнат много издължаването на краката ти. Тях все едно няма да ги има, а ако са и на токче – невидима сила ще направи краката ти километрични.

Не съм забелязала шарени сандали с тънки каишки, сигурно защото то просто няма къде да се разгърне шарката. Най-ярките са в оранжево, цикламено, металикови варианти на синьо, розово и други.

А, чакай, виждала съм с животински принтове, които са приемливи и за най-големите им привърженици, защото шарката е едва различима, но пък ефектът е прекрасен.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Betül Yıldız | NY Fashion Tech (@alleygirl) на

 

Прочети: Как да вкараш животински принтове в гардероба си, без да изглеждаш кичозно.

 

Какви рискове има, когато носиш сандали с тънки каишки?

Като при всички сандали и при този модел има реален риск от образуване на пришки и протривания. Внимавай каишките да не стягат прекалено пръстите ти, защото до края на деня ще е нетърпимо.

Препоръчвам ти да ги поразходиш още в магазина, за да разбереш къде са „горещите точки“, където можеш да очакваш наранявания.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Mandy (@mandy_pierce_) на

Винаги носи със себе си няколко лепенки, когато започнеш да носиш сандали, независимо какъв модел и дали са нови или стари. Усетиш ли и най-малкото триене, слагай лепенка, защото след още няколко крачки вече ще е късно.

Прочети: Шопинг за обувки – 6 скъпоценни съвета.

 

Харесва ли ти тази тенденция? Сподели в коментарите дали смяташ да си набавиш сандали с тънки каишки.

Ако тези съвети са ти интересни и поелзни, сподели ги с приятелите си чрез бутоните долу.

 

Сподели:

Tекстът в тази публикация е обект на авторски права и всяко разпространение не може да се извършва без съгласието на автора му.

избор на очила
Видео урок
Избор на очила
Капсулен гардероб
Уебинар
Изграждане на Капсулен гардероб
Анализ-на-цветовете-teaser
Консултация
Анализ на цветовете
Жена пред отворен гардероб
Консултация
Ревизия на гардероба
шопинг предразсъдъци
Консултация
Шопинг асистент

Най-нови съвети

Свържи се с мен

error: