Skip to content

Намаления! Какво си заслужава да си купиш? 

По време на намаления може да се появи това невероятно желание за притежание на всичко и то възможно най-бързо, докато не е свършило. Точно това поведение ти докарва много ненужни дрехи в гардероба, да не говорим, че доста от тях са и нискокачествени.

Но какво да правиш, като виждаш ОГРОМНОТО намаление? Как да прецениш кое наистина си заслужава да си купиш и какво по дяволите да правиш, като всичко ти харесва и си вече адски объркана от къде да почнеш?

Не се отчайвай, а чети нататък. Твоята стилна съветница те държи здраво за ръката и ще ти проправи пътя през навалицата от оферти към най-заслужаващите си неща, които да си купиш по време на намаления.

 

Връхни дрехи

Поради естеството на изработка на връхните дрехи, те са едни от най-скъпите стоки, които можеш да си купиш. Точно заради това си заслужава да си набавиш някое уникално палто или яке точно, когато цената му е далеч по-приемлива.


Заложи на добрите качество, изработка и материя, за да се наслаждаваш на тази дреха дълго време и с умиление да си припомняш колко добър избор си направила, пък и то на намалена цена.

 

Класическо сако

Сега му е времето да се сдобиеш с най-хубавото си сако, което да съчетаваш с всичките си стилни облекла. Саката са също от дрехите, които изискват повече внимание при конструирането и изработката, заради това качествените такива са скъпи.


Но намаленията ще ти дадат шанса да се сдобиеш с мечтаното сако, което ти застава като по поръчка и не желаеш да сваляш с дни, месеци, години…

 

Блузи и пуловери от скъпи материи

Разбирай коприна, мерино, кашмир, лен, органичен памук – всичките ти мечти за притежание на дреха от такава материя могат да се осъществят по време на намаленията.


За какво да си купуваш 3 посредствени пуловера от акрил, който просто ще натрупаш в гардероба, когато можеш да притежаваш много изгодно един пуловер, който да носиш с огромно удоволствие и наслада от приятната мека материя и красив дизайн?


Аз имам една копринена блуза, която не заменям за никоя друга и се чувствам адски стилна, привлекателна и уверена в нея. Самият допир до тази материя ме кара да настръхвам от удоволствие и да се подхилквам лукаво. Това се нарича добра инвестиция!

 

Перфектните панталони

Намирането на хубави панталони (в това число и дънки), пък то и ставащи ти и седящи ти перфектно, си е абсолютен джакпот. В ето тази статия със съвети съм ти дала обяснение защо е толкова трудно да откриеш такъв панталон.


Та, по време на големите намаления е добре да се огледаш и в някои от „high end“ магазините, където кройките са по-изпипани и шанса да попаднеш на панталон, който да ти стои без забележки, е много по-голям.


Такъв един панталон ще носиш не само с оргомен кеф, но и дъъълго-дълго след закупуването му.

Ако случайно нещо, не дай си Боже, се случи с него, можеш да го занесеш на шивач, който да използва перфектната му кройка и да ти ушие нов такъв. Дори два, ако искаш и повече, за да си имаш.

 

Обувки

Хубави, качествени, стилни, класически и универсални обувки – това трябва да търсиш по намаленията. Сега е времето да вложиш в някой готин чифт ботуши, за които си си мечтала и знаеш, че ще носиш с удоволствие дълго време.


Ако хванеш страхотни намаления на ежедневни обувки (балетки, мокасини, оксфордки и т.н.), давай, взимай и бягай преди да са се усетили.

Едни ниски, качествени и удобни обувки ще са ти винаги полезни, а какво по-хубаво то това да ги вземеш и на ниска цена?

 

Класическа чанта

Веееечният аксесоар, който може толкова много да промени цялостния ти тоалет и излъчване. Една готина, скъпа, класическа, красива дамска чанта е задължителен елемент от стилното облекло на всяка дама.


Независимо от големината (която най-добре да съобразиш с ръста си), видиш ли перфектната чанта при намаления – взимай я, няма да съжаляваш.

 

Какво да не купуваш по време на намаления?

Да, реших да те посъветвам и в какво да Не влагаш бюджета си, отреден за шопинг, когато паднат цените и главата ти се замае от изобилието от предложения.

Със следния списък ти бия 2 шамара и те карам да се осъзнаеш и да не харчиш пари за тия глупости:

  • Мимолетни тенденции и такива, които вече са демоде (информирай се кои са те);
  • Няколко броя от един артикул със съмнително качество;
  • Памучни тениски и блузи, защото бързо се захабяват;
  • Обувки, който са неудобни и с нестандартен дизайн (в това число мега високите токчета);
  • Кичозни аксесоари с ниско качество – чанти, колани, обувки, шапки, бижута.

Като цяло те съветвам да се ориентираш към нещата, които наистина биха ти били от полза и цената им по намаленията е много по-приемлива, отколкото да се затрупаш с хиляди парцалки, които се чудиш къде да сложиш и какво да ги правиш.


Не, че е фатално да си позволиш някоя изкилеферчена дреха или аксесоар на смешна цена, но не прекалявай и не се поддавай на изкушението да си накупиш още няколко такива “оферти”.
Защото в един момент се оказваш на касата и плащаш сума, която можеше да дадеш за едно нещо, но с доста по-различно качество.

Сделката тогава ще бъде много по-удовлетворяваща, но това се разбира чак, когато се прибереш вкъщи и почнеш да съчетаваш.

 

Ако ти е писнало от безразборното пазаруване и трябва да започнеш да пазаруваш по-осъзнато и с цел, то консултацията Изграждане на Функционален гардероб ще ти е от огромна полза. Повече за нея ще разбереш като натиснеш бутона долу.

Сподели:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Tекстът в тази публикация е обект на авторски права и всяко разпространение не може да се извършва без съгласието на автора му.

Анализ-на-цветовете-teaser
Услуги
Анализ на цветовете
Анализ-на-личния-стил-(1)-teaser
Услуги
Анализ на стила
Анализ-на-фигура-и-визия-header1-mobile
Услуги
Анализ на фигурата и визията
Ревизия-на-гардероба-(teaser)
Услуги
Ревизия на гардероба
Шопинг-асистент-teaser
Услуги
Шопинг асистент
Най-добрата-версия---teaser
Услуги
Най-добрата версия

Най-нови съвети

Свържи се с мен

0
Ще се радвам да чуя мнението ти. Коментирай по-долу.x
()
x

Свържи се с мен