Skip to content

Намаления! Какво си заслужава да си купиш? 

По време на намаления може да се появи невероятно желание за притежание на всичко и то възможно най-бързо, докато не е свършило. Точно това поведение ти докарва много ненужни дрехи в гардероба, да не говорим, че доста от тях са и нискокачествени.

Kакво да правиш, като виждаш ОГРОМНОТО намаление? Как да прецениш кое наистина си заслужава да си купиш? Kакво по дяволите да правиш, като всичко ти харесва и си вече адски объркана от къде да почнеш?

Не се отчайвай, а чети нататък. Твоята стилна съветница те държи здраво за ръката и ще ти проправи пътя през навалицата от оферти към най-заслужаващите си неща, които да си купиш по време на намаления.

Връхни дрехи

Поради естеството на изработка на връхните дрехи, те са едни от най-скъпите стоки, които можеш да си купиш. Точно заради това си заслужава да си набавиш някое уникално палто или яке точно, когато цената му е далеч по-приемлива.

Заложи на добрите качество, изработка и материя, за да се наслаждаваш на тази дреха дълго време. С умиление ще си припомняш колко добър избор си направила, пък и то на намалена цена.

Класическо сако

Сега му е времето да се сдобиеш с най-хубавото си сако, което да съчетаваш с всичките си стилни облекла. Саката са също от дрехите, които изискват повече внимание при конструирането и изработката, затова качествените са скъпи.

Но намаленията ще ти дадат шанса да се сдобиеш с мечтаното сако, което ти застава като по поръчка и не желаеш да сваляш с дни, месеци, години…

Блузи и пуловери от скъпи материи

Разбирай коприна, мерино, кашмир, лен, органичен памук… Всичките ти мечти за притежание на дреха от такава материя могат да се осъществят по време на намаленията.

За какво да си купуваш 3 посредствени пуловера от акрил, който просто ще натрупаш в гардероба? Вместо това можеш да притежаваш изгодно един пуловер, който да носиш с огромно удоволствие и наслада от приятната материя и красив дизайн. 

Аз имам една копринена блуза, която не заменям за никоя друга и се чувствам адски стилна, привлекателна и уверена в нея. Самият допир до тази материя ме кара да настръхвам от удоволствие и да се подхилквам лукаво. Това се нарича добра инвестиция!

Перфектните панталони

Намирането на хубави панталони (в това число и дънки), при това ставащи ти и седящи ти перфектно, си е абсолютен джакпот. В ето тази статия със съвети съм ти дала обяснение защо е толкова трудно да откриеш такъв панталон.

По време на големите намаления е добре да се огледаш и в някои от „high end“ магазините, където кройките са по-изпипани. Шансът да попаднеш на панталон, който ти стои без забележки, е много по-голям.

Такъв един панталон ще носиш не само с оргомен кеф, но и дъъълго-дълго след закупуването му.

Ако случайно нещо, не дай си Боже, се случи с него, можеш да го занесеш на шивач. Той нека използва перфектната му кройка и да ти ушие нов, същия. Дори два, ако искаш и повече, за да си имаш.

Обувки

Хубави, качествени, стилни, класически и универсални обувки – това трябва да търсиш по намаленията. Сега е времето да вложиш в някой готин чифт ботуши, за които си си мечтала и знаеш, че ще носиш с удоволствие дълго време.

Ако хванеш страхотни намаления на ежедневни обувки (балерини, мокасини, оксфордки и т.н.), давай, взимай и бягай преди да са се усетили.

Едни ниски, качествени и удобни обувки ще са ти винаги полезни, а какво по-хубаво то това да ги вземеш и на ниска цена?

Класическа чанта

Веееечният аксесоар, който може толкова много да промени цялостния ти тоалет и излъчване. Една готина, скъпа, класическа, красива дамска чанта е задължителен елемент от стилното облекло на всяка дама.

Независимо от големината (която най-добре да съобразиш с ръста си), видиш ли перфектната чанта при намаления – взимай я, няма да съжаляваш.

Какво да не купуваш по време на намаления?

Да, реших да те посъветвам и в какво да Не влагаш бюджета си, отреден за шопинг, когато паднат цените и главата ти се замае от изобилието от предложения.

Със следния списък ти бия 2 шамара и те карам да се осъзнаеш и да не харчиш пари за тези неща:

  • Мимолетни тенденции и такива, които вече са демоде (информирай се кои са те);
  • Няколко броя от един артикул със съмнително качество;
  • Памучни тениски и блузи, защото бързо се захабяват;
  • Обувки, който са неудобни и с нестандартен дизайн (в това число мега високите токчета);
  • Кичозни аксесоари с ниско качество – чанти, колани, обувки, шапки, бижута.

Като цяло те съветвам да се ориентираш към нещата, които наистина биха ти били от полза и цената им по намаленията е много по-приемлива. Недей да се затрупаш с хиляди парцалки, които се чудиш къде да сложиш и какво да ги правиш.

Не, че е фатално да си позволиш някоя изкилеферчена дреха или аксесоар на смешна цена, но не прекалявай. Не се поддавай на изкушението да си накупиш още няколко такива “оферти”,
защото в един момент се оказваш на касата и плащаш сума, която можеше да дадеш за едно нещо, но с доста по-високо качество.

Сделката тогава ще бъде много по-удовлетворяваща, но това се разбира чак, когато се прибереш вкъщи и почнеш да съчетаваш.

Ако ти е писнало от безразборното пазаруване и трябва да започнеш да пазаруваш по-осъзнато и с цел, то консултацията Изграждане на Функционален гардероб ще ти е от огромна полза. Повече за нея ще разбереш като натиснеш бутона долу.

Сподели:

Tекстът в тази публикация е обект на авторски права и всяко разпространение не може да се извършва без съгласието на автора му.

избор на очила
Видео урок
Избор на очила
Капсулен гардероб
Уебинар
Изграждане на Капсулен гардероб
Анализ-на-цветовете-teaser
Консултация
Анализ на цветовете
Жена пред отворен гардероб
Консултация
Ревизия на гардероба
шопинг предразсъдъци
Консултация
Шопинг асистент

Най-нови съвети

Свържи се с мен

error: