Skip to content

Как да се обличаш, ако имаш Фигура Н

Да имаш фигура Н означава, че раменете и ханшът ти са еднаква широчина. Талията ти не е изразена или е къса.

Ако не знаеш дали това е твоята фигура, направи теста тук.

Какво че рече това? Ако си пипнеш края на ребрата и прокараш ръка надолу до тазобедрената кост, ще откриеш, че разстоянието не е особено голямо.

Други фигури като А и Х имат много по-голямо разстояние между ребрата и тазобедрената кост, заради това и техните талии са силно изразени.

Като цяло фигурата ти е момчешка, но не като при фигура I. Твоят е по-солиден, определено не си кльощава.

Идеята, около която трябва да се въртят дрехите ти, е да Не подчертават талията (защото нея реално я няма и само ще подчертаят тази липса), а да създават впечатлението, че имаш талия.

Това става с вталени кройки, изчистени линии в тази област и липса на всякакви детайли. Избягвай пришити джобове и къси якета с колани на талията, които са и в различен цвят или десен.

Блузи за Фигура Н

Блузи за фигура Н

Нека блузите ти свършват около тазобедрената кост. Не вкарвай блузите и ризите си в панталоните или полите, особено ако са с ниска талия.

Избягвай всякакви прави кройки, защото ще изглеждаш сякаш си в кашон. Търси блузи, които имат очертаващи талията линии, леко вталени са, но не се впиват в тази област, а минават покрай нея. Принтове с вертикални или диагонални линии могат много да ти помогнат.

Привличай вниманието към лицето си с детайли около врата и деколтето.

Рокли и поли

рокли и поли за фигура Н

Роклите да се разкрояват от под гърдите надолу. Материята им трябва да пада свободно покрай талията, ханша и бедрата. Рокли тип „прегърни ме“ могат да ти бъдат от полза, ако около деколтето и ременете има детайли и кройката на долната част е леко разкроена, което визуално ще прибере талията.

Най-добре да се стремиш да подчертаваш краката си, особено ако са дълги и красиви.

Полите с асиметрична форма, с набори, шарки и детайли, както и правите кройки са идеален избор.

Яклета и палта за Фигура Н

якета и палта за фигура н

Избирай вталени модели якета и палта. Но без детайли там, нали се разбрахме! Кройката да очертава талията, но да не настоява да я подчертава с прекалено пристягане и разни допълнения.

Нека палтата ти са с единично закопчаване. Ако избереш двойно, трябва да има вталяване, за да се избегне впечатлението за кутия. Дължината може да е ¾ (до малко над коляното) или по-дълга, зависи колко са ти дълги краката.

Панталони и дънки

Панталони и дънки за фигура Н

Панталоните ги носи с прави крачоли. Леко разкрояващи се надолу или широки също става.

Избягвай високата талия, особено за по-тесни модели. Освен, че ще подчертае липсата, ще усили усещането за прави форми като на кутия. Ако и дупето ти е по-плоско, съвсем ще те сплеска. Вариант е самата кройка да придава обем на ханша и по този начин да създаде усещането за по-тясна талия.

За Фигура Н най-подходящи са ниската и средна талия.

Ако искаш да носиш скини дънки, взимай такива с детайли по бедрата и от колената надолу. Никакви детайли около ханша и талията.

За да прочетеш за останалите Фигури, следвай линковете долу:

Как да се обличаш, ако имаш Фигура А

Как да се обличаш, ако имаш Фигура I

Как да се обличаш, ако имаш Фигура Х

Как да се обличаш, ако имаш Фигура V

Как да се обличаш, ако имаш Фигура 8

Как да се обличаш, ако имаш Фигура О

Какъв точно е твоята фигура е само една от точките, върху  които се спираме по време на Анализа на Фигурата и Визията. Повече за тази толкова полезна, ценна и изчерпателна консултация можеш да прочетеш, като натиснеш бутона долу.

Сподели:

Tекстът в тази публикация е обект на авторски права и всяко разпространение не може да се извършва без съгласието на автора му.

избор на очила
Видео урок
Избор на очила
Капсулен гардероб
Уебинар
Изграждане на Капсулен гардероб
Анализ-на-цветовете-teaser
Консултация
Анализ на цветовете
Жена пред отворен гардероб
Консултация
Ревизия на гардероба
шопинг предразсъдъци
Консултация
Шопинг асистент

Най-нови съвети

Свържи се с мен

error: